Tiden går så fort...

Här tänker vi så det knakar, vi får se hur det blir men lutar nog åt en sak kanske.. blir säkert bra får vi använda våra kreativa hjärnor, hmm kanske dem expanderar lite i så fall ha ha

Sitter iaf o tänker massa på lite inredningsgrejor, ploppar upp så mkt fint i huvudet mitt så mkt man skulle vilja ha , blir väl så när man ska flytta, ska iaf bli trevligt fixa iordning lite fint..
Vill iaf ha en Pappelina matta-Wiggo grå och svart , eller någon annan modell av de, så fina!
Vill ha mörkbruna eller svart skinnsoffor +schäslong oj oj mkt man vill men vi får la se hru det blir..

Idag åker gubben mest troligen upp till sundsvall, de har match där idag, men vi får väl se om de skickar hem karln min istället han kände sig inte i bra form var förkyld och fryser som attan så vi får se..
Så typiskt  min mobil har ju varit lite kek (trasig) länge svårt att få den att ladda, tack vare vår kära gumma som ätit lite på den där nere där man ska ladda den men nu har den tyvärr slutat fungera helt .. Jag som tänkt ringa Anna idag o kika förbi henne o ta en prommis, fast egentligen är det nog tur att jag kanske inte kan det för de har nyss tapetserat om och lagt golv i sin lägenhet så då hade jag bara blivit ännu mera inredningsgalen... Undrar om jag börjar komma in i mitt vårstim redan nu, fast vore lite konstigt för snön vräker ju fullkomligen ner. Mysigt msyigt. Har fatkist varit snö här nästan hela tiden vi hunnit vara här, skönt, spec de dagar då solen oxå kikar fram, då kan jag lova att då msyer jag i fulla muggar o man vill bara vara ute hela dagen..

Käns konstigt att säsongen faktiskt kan vara slut redan nästa fredag, nu håller jag ju verkligen tummarna för att så inte blir fallet MEN vart har tiden tagit vägen egentligen?? den här säsongen har verkligen sprunigt fram, speciellt februari kan inte förstår att det snart blir mars. Tänk att gumman blir hela 2år då!
Hennes favvo ord just nu är "stå du "(förstår du) så gulligt kommer efter nästan varje mening, exempel "Tindra kan själv, stå du" ett anant favvor ord är måste... tindra måste själv...

Kanske var ödet vi skulle komma hit, vet inte om ni vet hur galen gumman blviit i lejon, hon blev det under julen när hon  var uppe i luleå, då stötte hon på en människa utklädd till lejon på leos lekland, först blev hon jätterädd o sen höll på att skrämma sig själv med att "lejon kommer" men nu leker hon mest o säger så.. men iaf så är det lite lustigt tt LHC har just ett lejon på tröjan dessutom är det lejon typ överallt här, de verkar ha det som nån slags kommunsymbol. De har sånna tom ute på gatan ni vet som vi har isbjörnar hemma.. Nej sörlänningar inte riktiga isbjörnar.. Utan de där som är i sten, kanske därför förresten folk fått för sig vi har isbjörnar på gatan, till viss del ahr de ju rätt men de har bara missat en viktig aspekt att de inte är levande =)

Nu är det snart dags bege sig ut o skotta lite, fast hmm kanske ingen ide ännu, vräker ner ännu, fst ut ska vi iaf gå..
Så ha det mysigt alla vänner o alla som vi känner =)

Kommentarer
Postat av: Cammi

Mina telefoner blir oxå alltid så där, fick just tillbaka en utan att de lagat det pga fuktskada :-) Men en ny ligger på posten och väntar på mig har bara inte hunnit hämta ut den.

Vill oxå komma i ordning hemma, just nu är allt upp o ner...gumman är hos mormor i helgen så kanske är det liiiite mer ordning o reda efter helgen. OCh förhoppningsvis hänt en hel del på övervåningen så vi blir klar nån gång! :-)

Kram

2007-02-23 @ 20:46:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback