tindra handlar korv som vanligt :-)

Gårdagen bestod av en liten stadstur med klippning och träning som mål : Lyckades hålla mitt mål.. Klippningnen belv jag tyvärr inte nöjd med, sa att jag bara ville toppa men galningen klippte massor, fast iofs behövdes det.  Sen kunde jag inte bestämma mig om jag ville klippa lugg igen eller spara ut den.Jag beslutade mig för att klippa av den igen, dels pga att hon verkade så besvärad av mina virvlar (de andra jag gått till ahr då klarat av dem ha ha) NEJ vadj ag ångrar mig men men har iofs inte fixat till det själv ännu, är säkert hlet ok ändå o växer ju ut ganska fort. ser inte så vackert ut med långt risigt hår ändå ha ha...   Frisören var iaf snäll, började fråga lite om träning o hon rekommderade sitt ställe så hon bjöd mig på en veckas fri träning. Schyrro va!

Så nu har jag kommit på en perfekt ide, en snilleblixt :-) Ja jag behöver inte köpa kort här förrens vi komemr tillbaka nästa säsong nu. Ja nu har  ag fri träning där 1v, sen kan jag träna 1v där jag ska träna o så... ha ha smart va .-) Var bara dumt jag gick igår för nu komemr typ den veckan rinna ut i sanden iom att det är alla hjärtans dag imorrn o sen kommer familjen under helgen nåja, spelar ingen roll ska bli så kul träffa familjen sin!!

Appropå det här med hår, ja jag vet kanske en tjejig sak men det tycker j ag är jobbigt med att flytta runt,  Är så svårt veta VAR man ska gå o klippa sig, man hittar ofta en favvis som man tycker är jätteduktig o förstår hur man vill ha det, eller kan göra något nytt häftigt MEN när man flyttar kan man råka gå till nån som inte alls förstå, huga, Ja inget världsproblem jag vet, men ändå irri!!


Gumman hade då en väldans omständig väg igår när hon lekte att hon skulle o handla. Tror nästan att det oxå beror på att hon hattat runt m mig lite. För hon skulle handla Korv (som alltid, vet inte varför just korv..) Men det var ingen lätt väg dit. Nej hon skulle åka, rulltrappa, hiss, sen buss o slutligen tåg, till slut kom hon fram o kunde handla sin lilla korv :-)

Hennes nya favvis som hon hela tidens ska hämta sig från kylen är morot, nu har tom jag börjat gilla det. Kanske komemr ihåg att det en gång i tiden var det värsta jag visste men nu tycker om det :-)

kramelikram





Kommentarer
Postat av: Cammi

Vad duktigt du är som tränar, jag har inte hunnit göra det på jättelänge...fast nu spikar jag för fullt och får massor av myskler så otränad som jag är :-) Ska bli så kul när säsongen tar slut och ni kommer hem...vi längtar!!

2007-02-15 @ 09:51:58
Postat av: Jenny

Hmm tränar inte så mkt, bara tränat en gång, är åter tilblaka i mitt godissug vareviga dag =)

Akta tummen bara när du spikar.. krami¨z

2007-02-15 @ 12:39:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback