Vill ha semla nu!!

=)
Ni vet hur det är när man vill något o så blri det itne så, då blir man ÄNNU mera sugen ha ha.. Jagh ade nämlgien kiakt in semlor på stan idag men glömde köpa dem innan vi åkte hem så jag skickade iävg gubben o handla, men han kom hem utan! de var tydlgien slut på vår lilla affär o han orkadei nteå ka till den större... typiskt nästna så man msåte brumma iväg själv sen, fast iofs så kom han inte tomhänt hem, tror det hade smygit sig ner en snarrapåse =)

Igår var det match igen är ju sååå sjukt spännande så man kanptt vågar se, igår blev deti af vinst,skönt! Fast ingen trygghet för det, alla matcher som ärkvar nu gäller verkligen  viktiga poäng!
Igår på matc hen fick jag klarhet i 2 roliga saker: det ena var att Kolmården bara ligger 6mil härifrån, ska bli så kul åak dit med gumman sen. Det andra var en rabatt på ett träningsställe osm verkar jättebra som ajgi nte visste om, jippie...

Så idag har man vart på stan o skulel tjacka lite nay träningskläder, gubben agerande som en högreligös man när han insåg att jag inte kunde ha ett par träningsbyxor som jag tyckte var jättesköna ,slappa o nicica. De var vita o lite baggy i modellen med fickor både fram o bak o dragsko nertill, men han tyckte man såg igenom där bak o det gick inte för sig. Kan inte säga att jag ansåg detsamma hmmm nåja åker ng ner o köper dem imorgon, för gissa vad jag gjorde ?!=) 

Blev iaf tillfrågade i går om jag ville följa med 2 tjejer o deras barn till komårdeb på torsdagt, lät skojsigt men vi tyvärr inte om jag kan, fast kommer nog fler gånger.. De har båda barn som är  ganska precis som tindra är så kul se den ena tjejen för det märks verkligen att de är jämnagamla. Thea går nämligen omkring o hopplar överallt, kul att de är kvar nästa sässe, får Tidnra en ltien kompis på matcherna =)
Ska gå ut o promenixa med en annan dam här nån dag så det känns skönt att skapa lite egna kontakter...

Nu funderar knoppen min massor på om jag ska plugga eller studera lite.. väger för o nachdelar mot varandra. det som är svårt med sktöerskejobb är att det är skift o helgarbete, vilekt jag eg itneh ar någonting emot MEN det är svårt kombinera med gubbens jobb, för jag vill INTE ha gumman på dagis på natten o jag  vill INTE jobba så vi bara möter varandra i dörren. söker alla dagjobb jag kommer över men de är nog ganska svåra att få.. Har iaf sökt ett nu o på väg in med ansökan till det andra.. Man kan kanske även springvicka o säga att man bara kan jobba dag eller såklartvissa kvällar kan man ju jobba... hmmm
Eller om jag ska hoppa på nån kurs samtidgt som jag fortsätter söka lämpliga jobb... Shit pomfrites alla dessa val gör mig tossig....
Även svårt med bostaden för nästa sässe, för vi ska kika lite o säga vart vi vill bo o hur , men hur svårt är inte det på en skala, när man inte riktigt känner till staden..
Nåja ska väl lyckas lära mig nångång att bli lite mer beslutsam för jsut nu är det väl itne min stora styrka..


Nu middag o sen förhoppningsvis SEMLOR!!

kramelikram


Kommentarer
Postat av: Cicci

GOTT med semlor, hoppas du fick din till slut.
Själv har jag helt glömt bort att det är den dagen idag.. men det kanske finns nån kvar imorn också.
Hoppas allt är bra. KRAM

Postat av: Jenny

Inga semlor igår, men som du säger ingen panik.. =)
Hoppas allt e gött med dig med
kram

2007-02-21 @ 12:48:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback