Dammallerigker besöker oss på egen risk för tillfället =)

Vad skönt det kändes igår efter att äntligen ha tagit mitt beslöut o när jag pratat med de på jobbet, var som en stor sten släppte från axlarna, skönt skönt! Löste sig dessutom ganska bra ,kommer nog springvikariera där inom sluten vården nån gång per månad så det känns bra, att kunna fortsätta vara "syrra" nån gång då o då oxå!

Här hemma går det inget vidare med kampen mot dammråttorna, hugligen vad jag hatar att städa, är verkligen inte lik min mor i det avseendet, stackarn kommer väl få dånvimpen när hon kommer hit o ser vårt kaotiska hem. Nej då fullt så illa är det väl inte, bara lite mysigt inbott som jag kallar det :-)

Nu ska jag kika om det finns tickets kvar till teatern på valla, antigen  imorrn el på torsdag, Är det imorrn så får jag nog skicka iväg päronen o Tindra själv, fast de skulle dem nog tycka vara myspys ändå .Jag kan nog inte hålla mig från ishallen, "första" ispasset o det brukar tydligen va massa folk o dem ska spela plojmatch mot varandra, kan bli trevligt. Stötte för övririgt på en av de nya damerna igår som även dem kom från norr ja ja inte riktigt lika högt upp som vi, svårt göra det.. Men hon verkade iaf vara en go tjej.

Nu har iaf våra grannar flyttat, spännade se vilka de nya blir, hoppas verkligen inte det blir nån knäppgök bara!!

Är i valet o kvalet om man ska dra ner på stan idag, Egentligen sover ju inte Tindra på dagarna mer nu, men tänkte kanske låta henne göra det idag så hon är vaken när mormor o morfar kommer. Där av min fundering på stan skulle vara nice om hon somnade i vagnen, dock blir det itne vidare skoj om hon inte gör det, för då vill hon bara upp o gå (springa) själv på stan, så jag har inte helt bestämmt mig ännu.

Lite bilder från gårdagen:

Tindra nöjd med sin nya rit/pysslehörna:
image293

Hyss 1 igår:
Jag höll i godan ro på att diska o Tindra donade på när jag helt plötsligt får se en tjej komma med en stor bit tapet som hon för fullt håller på att riva i mikro små bitar, grrr. Tur som var så var det i rummet jag vill måla om.



Hyss 2 för gårdagen:
Tindrizen sitter o äter lunch, efter att ha sett Emil, tror nog det var honom hon inspirerades av när hon helt plötsligt sätter hela halv fulla tallriken  på huvudet. Sa självklart åt ghenne men kunde faktiskti nte låta bli att ta ett kort när ändå skadan redan var skedd =) :

image295



Kommentarer
Postat av: Erica

Tja Erran här... Måste bara få säga att hon är gudomligt söt eran lillsnärta!!! Ha det!

Postat av: Jenny

Halloj bruttan!!
Tackar tackar! kiakde förbi hos dig med ,dina "bebisar" är inte så pjåkiga heller :-)
Håller helt kalrt med angånde hm katalogen, sitter själv här med pennan i högsta hugg nu, fanns mkt fint..
Ha det gott!

2007-08-03 @ 10:53:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback