Home sweet home

Snart snart börjar vi bumma hemåt, inte bestämt oss vilken dag ännu. Var eg tänkt vi skulle åka på onsdag el torsdag men som vanligt så börjar man mest känns sig rastlös i slutet o börjar tänka på hemfärden, så jag tror det kommer bära av hemåt redan innan dess, kanske redan på söndag. Skulle va mysigt hinna va lediga en vecka hemma tillsammans oxå =) Vädret har ju inte varit så jättekul hittills, eller visst i början var det kanon, men nu hoppas jag på att somamren i lkpg ska dyka upp lagom tills vi kommer hem!!

Har ju glömt berätta vad de sa om örat när jag var på återbesök, nu pratade de om "plötslig dövhet" eller en annan sak med nått fitn ord, jag fick iaf en remiss till öron i lkpg så vi får la se vad det är. Hör iaf typ nada på örat men men går fint ändå =)

Mina inlägg blir ganska hattiga o inte så mkt intressant berättat för er nuförtiden, är för att vi eg är i stugan o nu snabblånar jag bara robbans dator. Men som sagt snart back in town igen =)

stora pussen på er!!

Kommentarer
Postat av: Cicci

Hej gumman. Men, vad läskigt det där med örat, hoppas det inte är så allvarligt som plötslig dövhet. :-O
Trevligt att ni kommer tillbaka till Linköping, då hoppas jag att iallafall jag får tid att fara till er och hälsa på. Jag funderade ett tag på att ev åka hem till mamma och pappa nästa helg, men nu blev jag lite sugen på att hälsa på er istället :-) Slutar nämligen på lördag kl 12 och är sen ledig söndagen och måndagen. Vi får hur som helst försöka prata ihop oss om nåt tillfälle att ses.
Hoppas ni har det superbra hemma de sista dagarna. Kramar

Postat av: Sanna

Hallå sötnöt!
Men usch så det låter med örat, hoppas de får ordning på det! Passa på att använda det till din fördel tills dess! :-) Då Johan ber om något trist så hör du väääldigt dåligt! :-)
Hoppas att ni har/haft det lovely där uppe i Norr! Här är allt bra, nyss kommit hem från semestern och ligger nu döda i sofforna.
Vi hörs gullet! KRAAAM

2007-07-19 @ 19:41:47
URL: http://jagodu.blogg.se
Postat av: Jenny

JA gumman det skulle vara sjukt kul, jag har börjat grunna på om jag skulle åka över o hälsa på dig/er under vintern, skulle vara så kul. Kanske ta en tripp till en liten storstad tillsammans =)
BAra komma när du känner för det! JAg är ledig tom 20aug. sista 2 v dock inskolning av tindra. Men jag är ju alltid ledig på fre lör sön ändå =)
Hoppas ni oxå har det supergott o njuter av era dagar in sweden. miss u guys.
Sanna:Ja då visst som ordspåket väl lyder "slå dövörat till" perffa. Dock otäckt när det är så utan att man vill.
Hoppas ni oxå har det supermysigt o haft en lovely vaccation.
Stor kraaaaammm

2007-07-23 @ 14:09:21
Postat av: Annicka

Hej!!
Helt otroligt att vi inte ens hann ses för en fika, ja ja. Nästa gång kanske....Tråkigt med örat, men de är väl inte färdig utrett än?. Här avlöser festerna av varandra, men de är ju sommar så va fan. Hoppas att ni haft en underbar semester, låter ju så iaf. Men vi hörs då, kramizar..

2007-07-24 @ 16:33:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback