myspys i norr

Oj oj vad härlgit att vara uppe i norr (fast man kommer nog längta tillbaka ner på ett tag igen, så är det alltid, det är liksom där man har sitt hem nu...)

Lite less på vädret, såg såååå fint ut på morgonen men nu när det blitt dag o alla andra vanliga människor (de som inte  jobbar el har kidz) klivit upp, nej då jäklar det moln everywhere.. Vi som skulle ut o glida med båten lite...Nåja sem har ju precis börjat...

I lördags blev det lite party ändå var ju som inte ritktigt tänkt så. Var riktigt trevligt tills jag fick i mig nått glas för mkt .Mer om det som skedde sen vill jag inte orda, bara att jag är really sorry o inte förstår hur det kunde bli så. Var iaf en del riktigt sköna people där!

Om det verkar som jag fått bloggtorka så nope, men jag har ju semester =) Hänger en hel del i stugan utan dator, så blir väl nått inlägg här o där. Men nu dags at styra upp dagens planer.
kramelikram



Kommentarer
Postat av: Marran

Hej Jenny!
Ville bara säga välkommen hem!!! Jag läser din blogg med jämna mellanrum och det är sååå roligt att läsa vad ni gör! Läse just att det var fest i lördags! Roligt!!! Till helgen ska jag ut...:) lördag och ev fredag! Anna som jag reste med kommer upp och det innebär fest...:) Hör av dig om du ska ut, eller hör av dig hur som helst!
Kram Marran

2007-07-02 @ 16:50:50
Postat av: Cammi

Vår laddare till datorn har gått av (fråga mig inte hur) så vi har ingen ström i datorn, gissa om jag känner mig handikappad. Fast nu är det ju så vackert väder så varför sitta framför datorn? Vi måste ses nån dag, är ledig fredag...har ni planerat nått då?? I dag har vi varit på stranden hela dagen, stranden i rörbäck är verkligen barnvänlig...thilde badade 2 timmar i sträck o man behöver inte vakta henne för hon kan gå 100 meter ut om inte längre för att det ska bli farligt att vara själv. Så vi har stekt fläsket ordentligt i dag hahah. Men vi får plingas, nu ska vi dra till stefans bror o grilla...o dricka nån öl :-) kram på er

2007-07-03 @ 17:00:31
Postat av: Jenny

Marran: Hej bruden oj vad kul att höra av dig, börjar vara på tok för länge sen =)
Nive med party i helgen, vi får se inget plannat ännu men vi är ju "barnfria" så kanske mkt möjligt ändå. Superkulfå anna på besök förstår jag!
Stor kram bruden!!
Cammi:
Vore kul om vi kan ses på fedag, dra en badtur el nått annat kul, vädret är ju helt lovely just nu så.. Stor stor kram

2007-07-05 @ 16:19:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback