Planerna ändrades igen...

Ja ni som känner oss vet att det är snabba ryck o turerna kan vara många innan vi bestämt oss o sagt o gjort så kan vi göra nått 5 minuter senare. Men vi beslutade oss iaf för att stanna tills efter helgen. Kunde ju inte ställa in partyt som johanna lovat ha med oss. Så det blev rallycross o sen galej igår. Måste säga att jag hade riktigt kul på crossen faktiskt, hittade mig nån att heja på så det blev väldans spännande. Att hänga där med bland annat stefans familj var trevligt. Måste säga att de verkar vara ett skönt gäng. Om än jag fortfarande har lite svårt få hop alla olika familjekonstellationer =) Fick även hålla bebbe så lyckans var stor, hade nog kunnat gosa med honom hela dagen istället. Finns inget så mysigt som en knubbig liten bebbekropp i famnen.

Kvällen var iaf ritkgt trevlig om än min man var lite överförfriskad ganska tidigt på kvällen, o var lite så där i sin egen värld ett tag av kvällen, nåja jag hade iaf kul.Sov faktiskt i stugan i natt, inte billigaste taxiresan men det var en viss person som var väldans bestämd på den punkten, dessutom visste jag inte vars vi skulle sovit annars då vår säng på hultet var upptagen, av en stackars sjukling.Sumasumarum kvällen var trevlig men man var lite trött av att ha varit ute i solen hela långa dagen. Ångrar dock att fingret slant iväg på den där grön ringa knappen på telefonen så där sent på natten, fan oxå. Men men inget att göra åt nu. Bara hoppas det är lugnt o glömma det själv. Mycket irriterande bara att jag inte kunde låta bli!

Nu sitter jag här o väntar på att åka mot luleå o lillgumman, jag är redo åka nu, men som sagt finns en person till som inte mår värst bra idag, så vi får vänta ett tag till... Blir väl kika lite film först o få nått i magen kanske.
Har börjat fasa för att packa alla grejerna. Men bara jsut detta, själv hemresan blir ändå ganska mysig. Vi ska nog stanna o sova i Sundsvall o sen brumma mot sthlm där skansen o gröna lund ska få sig ett besök. det kommer gumman älska. Hon är förresten så söt, har börjat säga så om så mkt saker. "Jag älskar det" l.Det åter så gulligt när man säger man ska åka o titta på djuren o hon säger så.

Oj oj vilka jäkla trista inlägg jag skriver får bli mera vettiga saker sen. och som sagt nån liten bild kanske det blir när vi återkommer till lkpg!

Stora kramen på er allesammans!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback