Teater o middag idag

Snart brummar man iväg mot en eftermiddag i kalix med middag o teater, blir nog väldans trevligt skulle jag tro, synd bara att himmlen är så grå som den bara kan, men skönt med inget regn iaf...

Igår var vi hemma o myste för fullt, vi kikade massa film o åt god mat, eller eg inget spec men något som vi båda var sugna på som var aslänge sen vi åt, blev "bara" tacos men mmm så gott...

Pratade nyss med pappsen, de verkade ha det bra där i lyksele, hon ska nog allt va bra söt när hon ser alla djuren vår goa lilltjej. Hrde att även "mela" o hennes family var där, msåte kanske brumma dit o hälsa på dem imorrn om de nu orkar efter sin lilla tripp iväg..

Hari af hunnit träffa thilde o com en sväng, den tjejen var självklart oxå lika söt o livlig som vanligt. Vi var på leos lekland. Tindriz hade sån otur i sista åket ner så fastnade hon med foten o gjorde illa den, måste säga man blev lite orolig för i början efteråt så vek sig benet så fort hon förökte gå/springa lite fortare. Men men efter ett tags vila så gick det över o vi kunde pusta ut =)

Har även hunnit avnjuta några kalla på färjan, måste sig att i like that place, mysfaktorn är hög o jag kan tänka mig vad mkt folk det ska vara under partydagarna, nästan för mkt kan jag tro.. Måst iaf käka där nångång innan vi åker hem.

I övrigt har jag väl inget att berätta, bara det att jag redan börjat grubbla lite för hösten, gubbz fick sitt försäsongsschema o det är som vanlgit typ mkt mera då än under vanliga sässen, deh ar tex två tripper till finland då det blir borta nästna alla veckodagar. För min del spelar det eg ingen roll är bara gumman jag grubblar på blir så hiskeligt långa dar på dagis, nåja de dar han är hemma blir ju kortare.

Var förövrigt på stan igår men hittade nada, vilket väl är ovanligt för att vara lillas jag, nej jag spar mig tills vi kommer hem igen, kanske får föröska få morsan o farsan att stanna i sthlm när de kommer så vi kan ta en shopping dag där först men men det får vi se länge dit..

Har förresten tatt en del mysiga pics men kan inte lägga upp dem nu, kan försöka ta nån med mor o fars kamera sen så det iaf blir nån ltien bild medans vi är uppe..

I övrigt hoppas jag ni alla har det bra o njuter för fullt. Stora kramen benny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback