En härlig härlig dag!!

Ja så kan man sammafatta dagen, en riktigt härlig vårdag!!! Det enda som förstörde lite var min hemska förkylning men det överskuggades snabbt av solens värmande strålar ute...

Våren är en bra härlig tid, jag älskar den! Folk tinar liksom fram igen, barnen börjar vara ute o leka på gatan, folk är ute mer o promenera, Allmänt ser folk så mkt mera välmående ut, härligt härligt!!

Vi har dock inte gjort så mt speciellt som vi borde ha gjort men de har ju lovat fint hela veckan så vi hinner nog:-)
Vi var bara ute på baksidan o busade lite, jag orkade inte riktigt åka någonstans med min dunderförkylning ville vara hemma o kurera mig lite inför kvällens spännande match..

Som vi vann jippie!! Semifinal hmm tänka sig, konstigt men skönt!  så nu blir det fler nagelbitar matcher, huga klarar mitt lillhjärta det :-)

För trött i både bollen o kroppen för att svammla här mer nu så jag avslutar med nån liten bild istället..


Vem vet blivande Martha kanske :-)
image120


Vårstädning på gården ...
image121





Hälsning från Linköping till er alla!
image119

Kommentarer
Postat av: Sanna

Åh, vad roligt med mer bilder! Alltså så fin er lilla gumms är. (Johan också då´rå! haha)
Ser förövrigt att din karl är en skäggig jävel även han! Detta förbannade slutspel! :-) Läängtar tills A rakar sig... Pust!
Hoppas ni får en UNDERBAR dag vännen!
Pussar och kramar från Göteborgs-huliganerna!

2007-03-13 @ 10:18:04
Postat av: Jenny

Ja visst längtar man efter att rakningen sker :-)
Dettaä r eg ingeting mot hur det såg ut för nån dag sen, han har fuskat o rakt bort det på sidorna o bara sparat snygg mucchen o under hakan ha ha...

Hoppas ni oxå får en härlig dag, här skiner solen idagm ed, hopps ni oxå har lika underbart väder, man blri så glad! Så Mys mys msy!

Kramis fr Familjen tok

2007-03-13 @ 12:19:28
Postat av: Amanda

Haha,vad konstig han ser ut med mustach men endå söt Tindrizen e såå söööööt.Fatta hur mkt jag längtar till er

//Amanda :-):-)(L)(L)

2007-03-13 @ 14:07:40
Postat av: Cammi

Grattis till semifinal platsen, jag tycker det är såååå skönt att luleå åkt ut för nu kanske det händer något med vår renovering som stått still ett bra tag :-) Dessutom är ju mitt lag fortfarande med, inte för att jag ids kolla på dem men jag försöker omvända stefan så han oxå hejar på timrå!! Fast resten av denna säsong hejar jag på ert lag!

Usch har tenta i mon o är sååå omotiverad och det känns som att jag inte kan nått...äh, får gå som det går ska koncentrera mig på tentan jag har nästa vecka i stället! Förresten så funderar vi på att komma o hälsa på inom en snar framtiden om det nu passar er...stefan har nämligen semester hela nästa vecka o då tänkte åka bort nånstans, till er är ett alternativ :-) Men jag ringer i mon så får vi prata mer!!

kram

2007-03-13 @ 19:15:45
Postat av: Jenny

Ja jag v et denna sport man kan bli galen ibland, nu har snutten kommit på att all fotboll är sååå viktig att se på kan bli crazy ibland...

Lycka till på tentan!! Vet hur det kan kännas ibland, men jag håller tummarna går säkert bra ,annars kommer ju fler tillfällen att skriva o så pluggar du till nästa. Men du vet hur motivation kan vara så där på noll ibland.

Sjävklart välkommna hit, när ni vill. Men vi kan prata bättre om det sen, har ju ignen aning ännu vilekn dag de spelar hemma resp borta, bara att förtsta är den 21a på onsdag o sen varanna dag, fast det där behöver jag nog inte dra, det har nog stefano koll på :-)

Stor kram på er!!

2007-03-13 @ 19:42:52
Postat av: Cammi

Jag ringer dig i mon så kan vi prata mer, är jättesugna på att komma. Om inte annat ska vi åka till sthlm men den stan kan man ju redan även om det skulle vara kul o gå på junibacken o såna ställen nu när gumman förstår lite mer :-) Men plingar dig i mon o beklagar mig över hur misslyckad jag känner mig pga tentan...det blev inredningstidningar i ställer för skolböcker och nu ska jag sova!

Kram

2007-03-13 @ 22:38:01
Postat av: Cicci

Söta bilder på dina två favoriter. Synd att du själv inte är med på nån bild. Fredrik ropar att jag ska hälsa Frasse att det är världsklass på muchen(?) :-)
Hoppas vi kan hälsa på er snart. Vi saknar er!
KRAM

2007-03-14 @ 11:28:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback