Förmiddagen i parken..

När vi klev upp idag sken solen och det var 8 plus grader, så valet var rätt självklart. Blev en förmiddag ute i parken. Tindra fick träffa sina nya kompisar, så det var trevligt. Sen gick vi vidare o käkade lunch på ett väldigt barnvänligt matställe med lekrum. På vägen dit sprang vi ihop med Jenny, Lukas o Nora, så det hänkade på oxå. Väldans trevligt. Lukas blir även han snart 2 år, fyller år i april. så det är nästan en hel bataljon med 2åringar =)
Kul fast vissa gånger kan det bli lite livat, eftersom typ alla är i "minåldern" ha ha

Passade på att knäppa lite kort när vi var ute, jag är ju för dålig på att ha med mig kameran men idag lyckades jag komma ihåg, fast glömde bort den nästan lika fort igen, Men något litet kort blev det alltid:


image114

image115

image116

image117
Tindra,Kalle & Thea, Inte finaste bilden men svårt få kort på 3 2 åringar samtidigt, får fixa något bättre sen =)
Kul har dem iaf... Även här har Gumman tagit ett tag på sig att visa sitt riktiga jag, i början är hon sååå lugn o lite avaktande, men idag på Clara's började man känna igen gotjejen vår. då skuttade hon runt o ilade fram o tillbaka som hon brukar. Men klart man måste känna sig för lite med nya kompisarna, vem gör inte det?! =)


Kommentarer
Postat av: Sanna

Åh, vilka fina bilder di lagt in! Alltid så kul att se. Hon blir bara sötare och sötare er lilla brutta! Kul att många i laget har barn och dessutom i samma ålder som lillgumman! :-) Måste underlätta en massa och bli så mycket roligare för dig (och Tindra, självklart!)

TACK för det FINA inlägget du skrivit i min blogg, du gjorte min dag vännen! Blir alltid så glad när man får höra fina ord från en god vän. :-)

Här pågår ett mindre kaos då Alexanders tränare fått kicken såhär lagom då två dagar innan kvalserien börjar! Men ja, vad gör man? Denna hockey värd! :-/ Ord står mot ord i en tvist som inte verkar vara så fin. Ganska mycket pajkastning och lögner... Men som sagt vad gör man? Nu måste killarna ladda om mitt o denna röra och åka till stockholm med nya tränare och försöka göra det DE kan! Imorgon!! Skulle blivit en otroligt tuff match imorgon redan som det var, men nu kan vi nog räkna med värre.... Men JAG håller modet på topp (som alltid)!!
Sjukt kul att det går så bra för Linköping, kollade in matchen idag samtidigt som jag städade klädammaren(ÄNTLIGEN!!). Jag tror och hejar på er!!

Många Pussar till Norrlands charmigaste lilla höna!

2007-03-10 @ 20:46:36
Postat av: Jenny

Men vad????
Nej vad sjukt, ja du vet jag håller alla tummar jag bara kan!!! Inte roligaste tajmingen men som du säger, i hockeyns värld kan man fan aldrig veta vad som sker...
Bra att du håller modet på topp, peppa gubben din, så f-n hoppas jag det går vägen!

Menade varttenda ord bruden!

Ja skönt med lite andra barn o såklartä ven deras goamammor =)... För de spelar såkalrt oxå in, finnsj u en hel knäppgökar till päron oxå, ha ha du ska få se vilka ena man stöter på, då spelar det likson ingen roll om ungarna är i samma ålder, men dem historierna får vi ta när vi ses nångång

kramen

2007-03-10 @ 22:36:34
Postat av: Sanna

Ja, detta hockeykaoset kom minstsagt... konstigt! Per (tränaren) ju endast förlorat TRE matcher och spelat kanske FYRA oavgjorda resten är VINSTER! Men ja, det var vad vi vet internt.. Men man slutar ju aldrig förvånas inom denna idrott iaf!
Ja haha, måste få höra om dessa päron. :-) Tänk att man alltid kan hitta "röt-ägg" i föräldrar, hundägare, såklallade vänner och på ICA.. Ja överallt finns de! Tur att vi finns och lyser upp iaf! haha.
Pussa dina älsklingar.
Puss till Jenny

2007-03-11 @ 10:45:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback