Gudmor ringde gumman

Gulliga gulliga Laura ringde ännnnnnnda från afganistan för att gratta tindrizen. där ser du Laura du har rätta gudmorstakterna trots itne är med i svenska kyrkan ha ha ha

Nej men det värmde i hjärtat av att höra hennes röst i luren, var en gullig gest av henne att ringa till oss och gratta.
ska bli såå kul ses i sommar, Ta hand om dig ordentligt tills dess vännen min!!

Även ett vädligt fint paket damp idagen innan in  av Emelia, mkt fint och kommer nog bli välanvänt i vår/sommar. Gumman skulle ju genast ut och testa dem =)
Är lite lustigt för gumman och Emsan har ju inte lekt så mkt med varandra på sistone men ändå så har Emelia fastnat på hennes näthinna. För ofta när jag säger vi ska åka o träffa några barn eller likannade så säger Tindra, "Träffa Mela" Så det ska oxå bli grymt roligt ses efter sässen, om nu Annsipannsi orkar med det =)

Fröken Sanna och Farbror Alice tack för det fin fina kortet!!
såg förresten bidlerna på wilhelm ute första gången för i år, drog lite på smilbanden för jag kan tänka mig hur han ritkgt ålade sig fram först, sötisen...

kramelikram





Kommentarer
Postat av: Sanna

Haha, ja kortet kom fram senare... Misstänkte att det skulle göra det, han inte med att posta innan 16 dagen innan Tindras födelsedag.. Tråk, men så bra att det kom fram iaf. :-)
Ha en mysig helg med besök och massa mys.

Kramis

2007-03-22 @ 21:20:37
Postat av: Cicci

Hej gumman. Nu är vi tillbaka på fast mark igen. Resan har varit toppenbra med massor av sol och underbart vatten. :-) Hur har ni haft det? Vi såg att Lkpg förlorade första semin, attans, men de kommer nog igen. De spelar borta match ikväll eller? Tänkte för vi pratade ju om att komma idag, men vi kanske får ta det efter säsongen ändå?! Vi saknar er iallafall och skulle vara superokul att ses.
Vi glömde ju lilla Tindras födelsedag nu när vi var borta, men å andra sidan glömde jag till och med mammas födelsedag :-/ Man blir så dagvild när man är bortrest. Inte ens haft en mobil.. men jag ska nog alltid hitta på nåt roligt till lill Tindra som börjar bli stora tjejen. :-)
Nu är det dags för lite svensk frulle, ska bli grymt gott :-)
Jag saknar dig!!
KRAAAAAAAAMIS

2007-03-23 @ 09:38:17
Postat av: Jenny

Cicci: såg först när du kilat och lagt dig att du skrivit på msn, ni är så välkomna när ni vill, vår dörr står öppen. Vi har även främmande från norr men det gör ingenting. Hör bara av er om ni komemr,Kram kram

2007-03-24 @ 07:49:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback