Mina inlägg= grekiska ibland =)

Satt här o funderade ett tag på att jag nog borde börja skärpa mig i min blogg inlägg. Kanske ha lite mer tanke bakom o se vad jag egentligen skriver.  Men så kom jag på att NEJ DET HÄR ÄR JU JAG OCH MIN SIDA, MINA TANKAR. Nästan som en slags dakbok för en virrig tjej som mig så jag faktiskt kan komma ihåg lite vad som skett. För jag fattar inte vad det är med mitt minne, det är mindre än en guldfisks, jag kan kanppt komma ihåg vad man gjorde igår. får alltid känna mig så dum när folk frågar tex "vad har ni gjort i veckan" öhhhhhh få se nu...... Minnet är inget vidare....Fast en dag som jag aldrig aldrig kommer glömma är nog tindras födelse, konstigt där kommer både  jag o gubben ihåg varenda liten detlaj. Måste var för att det är en så stor händelse.


Ser man på hur  mina inlägg så rallt är liksom ett enda virrvarr men det är ju jag i ett nötskal. Kommer mycket ord ur min mun. såklart även massa tankar. Jag är ju en tjej som älskar livet o tar ganska lätt på det. Tycker om att ha skoj o se det positiva i saker. Klarar inte av människor som bara går o gnäller o ser det negativa i allt.
Min sida kan ibland se lite gnällig ut dock. Men detta är mitt forum för att ventliera lite av alla de tankar som bubblar upp. När man möter mig live så är jag en ganska okomplicerad tjej med lätt till skratt. framför allt har jag lätt att prata, jag har ganska lätt öppna mig för nya människor o då pratar man såklart även om jobbiga saker! Men jag är nog ändå en sån tjej som älskar livet för mycket för att grubbla på småsaker. finns självklart 2 stora saker som gör det riktgt lätt att älska mitt liv: SNUTTEN & TINDRA LOVE U!!!    Tack för att ni är en del av mitt liv o förgyller många stunder!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback