Myspys!

Fredagen var en myspys dag, vi begav oss till Gamla Linköping under dagen. Var så mysigt med de gamla husen o omgivningen. Vi hittade dock en farlig affär som vi tidigare bara hört talas om : Cloetta-Chokladboden, mumma. masssa gott godis till bra priser svårt komma därifrån tomhänt (se bild nedan)
 
Vi gick där och mös i godan ro , kom på att det tar ett tag innan man hittar alla mysiga saker i en ny stad, ser fram emot sommaren tror det är jättemysigt där då. Fanns en stor ute sommarteater där. Typiskt för gumman så spelade de "Petton o findus" hela förra sommaren, undra vad det blir för spännande i sommar.
Ser även fram emot åka o kika in de mysiga badstället som en del pratat om. Kul kul kul...

På kvällen hade vi bjudit in Wille med päron på middag. vi grillade o käkade potatisgratäng, gott gott (fast hmm grillningen var ju nästan premiär för i år o gratängen var lite osalt men men på det stora hela mkt gott) Sällskapet var dock klart bäst!  Wille var så söt igår, är så kul se när barn kommer till ett nytt ställe med nya leksaker, finns så mkt att utforska. Våra barn kom i andra andningen sent på kvällen när nog många andra barn sov. då dansade det o kördes bil för fulla muggar. Nu verkar även de börja känna varann lite bättre, Tindra har pratat om "Bile" hela morgonen.  Kul kul!

Får väl önska Simon Lycka till idag! Nog för att matchen kanske inte var huvudmålet för helgen, men håller tummarna för visnt ändå! =)

Stort Stort grattis Till Thilde på din stora stora dag!  2år tänka sig vad tiden går. Vi saknar er !!Så  räkna  med ett besök när vi kommer hem, Present fås på plats!! Stort grattiskram från oss!!
Hoppas allt gick bra för under gårdagen tänkte på er många gånger, jobig dag men hoppas den blev fin ändå!

Nu dags kila ut i solen, åka till lepkarken med gumman men so long vi hörs kram




image175
Pappa O Gumman myser i Gamla Linköping

image176
farligt farligt, Chokladboden, blir lätt en "Liten påse" med godis =)

image177
På upptäcktsfärd i gamla LKPG

Kommentarer
Postat av: Sanna

Snygga familjen! :-D
Ni ser ut att ha haft det urmysigt. Härligt med familjemys!

Kram på er så hörs vi snart

Postat av: Ciccipissipäronpung

Ooo, du har hittat dina converse nu, härligt gumman. Så kul att bara se en bild på er att jag nästan blir tårögd här där jag sitter. Jag saknar dig så mycket! (johan och tindra också såklart) :-)
Vi är i Munkedal och just nu känns det väldigt segt. Räcker att vara här över en natt och inte i så många dagar, man blir liksom lite less i huvudet. Men trevligt o mysigt också såklart.
Ville bara säga hej och att vi förmodligen kommer till påskhelgen om det fortfarande passar er?! Johan har kanske match på fredag och om den är hemma kanske han kan fixa biljetter? Vet ännu inte om Sannisen och Alex följer, men vi får höras i veckan och prata närmare.
Förlåt också att jag inte hunnit ner till bussgods och höra om kostnaden. Men annars kanske vi kan hämta cykeln och ha den stående hos oss, ev om den går in i bilen ta med den upp!? :) Vi hörs av i veckan. Ha en fortsatt mysig helg. Pössåkram!

2007-03-31 @ 21:43:18
URL: http://annaceciliaf.blogg.se
Postat av: Victoria

Ville bara säga tack för igår! Det var väldans trevligt. God mat och kul sällskap, kan inte bli bättre en fredagskväll! Var himla kul att se de små komma igång ordentligt. Ville höll igång ett tag till när vi kom hem men sen slocknade han så sött och hade sovmorgon imorse. Men sen har det varit full fart hela dagen hos mormor och morfar så jag hoppas att han sover gott inatt och är en mysig kille imorgon när pappa Simon kommer hem. (misstänker att Simon inte är alltför pigg och alert...)

Tack igen för middagen! Nästa gång blir det grillning hos oss får ni se hur erfarna vi verkar vara... Hälsa Johan att han gjorde ett strålande jobb! Det är alltid lite stressande att vara grillmästare ;)

Kram Victoria

2007-03-31 @ 21:58:57
Postat av: Amanda

Hejsan sötisar!!Jag har haft ont i huvve hela helgen från fredag kväll hela lördag å söndag ja å nu har jag fått komma hem från skolan:(Saknar er


Puss Amanda!!

2007-04-02 @ 11:16:16
Postat av: Jenny

Sanna: snygga o snygga, snarare mysiga gottegris familjen =) Ta nu förresten med dig alice o glid ner med cicci o Freddan till oss under påsken, vore trevligt! (gubben har nog borta match på freddag men idag vet vi ju vilektl ag det blir...)

Cicci: Saknar dig tokmkt oxå gumman!
Har inte haft riktig koll på det här med finalhockeyn men det är visst så att vilket lag det än blir så är det bortamatch på fredag (både hv o modo var ju före lhc i tabellen) Men idag får man ju iaf veta vilekt lag det blir, hoppas på hv är ju så nära, säkert kul stämmning då..Men som sagt vår dörr står öppen bara komma förbi, dra med er de andra tokiga göteborgarna oxå! =) ( vi kan ju se vilka motståndarna blir idag,finns risk jag vill åka o kika om det är hv ,men tror inte det är ju bara andra matchen så..)

du gumman det är lugnt med cykeln, jag sa ju BARA om du har vägarna förbi, INGET du behöver göra så där bara för min skull, den kan stå där den står ett tag till =)

Viktoria: Ja gumman höll oxå låda ett tag till men somande sen så gott, vi fick oxå lite sovmorgon ,skönt! Hoppas Ville sov lite längre på söndagen oxå för pappan i husets skull. Kalla mig marodör mig ibland kan jag inte låta bli tycka det är lite kul om de går in o väcker dem, när de ligger där med ont i huvudet o tycker synd om sig själva =)ha HA

Ska hälsa grillmsätaren det, kanske inger honom lite lugn inför nästa grillning =)
Vi hörs o ses, krama familjen!



2007-04-02 @ 11:23:42
Postat av: Jenny

Amanda: stackars gumman då inget kul! Hoppas du blir bättre snart! Vi sakanr dig med tösen, ses snart kram!

2007-04-02 @ 11:45:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback