Nervöst nervöst...

ja usch ja from ikväll kl 19.00 kommer jag vara sååå mnervös igen, hugligan , spännande (hoppas det iaf...)
Gubben ska spela igen men frågan är hur mycekt det blir då det säkerligen kommer va en hel del utvisningar...
Nåja på helspänn kom mer man iaf vara, hoppas gumman vill sitta och se lite elleri af stå där och kika, inte bara sprigna runt som en tok..

Igår hade vi Patrik och Anna på besök, hoppas hoppas de blir kvar nästa år, oxå sååå trevliga och lätta att umgås med. TYVÄRR har ju båda grabbarna  nån slags förkärlek till att kolla på sportbilar typ men men iofs kan det bara vara bra då kan jag och anna surra annat strunt :-) Har iaf kommit på att gröna kortet ska tas i sommar, jag är då ladad för det =)  

Idag skiner solen igen men jag har inte varit ute ännu, har dock hört att de lovat kanonväder till helgen, vore ju superskojsigt om det var så när vi kanske har besök då..
Tyvärr är  både jag och gumman asförkylda, men jag hoppas det blir bättre snart. Jag har ändå lite smått kört igång med träning igen, sååå skönt. Var i förrgår, jag kände mig som en ny människa efteråt, så skönt träna och rensa tankarna lite. Jag tycker verkligen om det så idag blir det nog ett styrkepass igen svårt att gå på pass idag/kväll då gubben har match... Men jag får liksom köra pass varannan dag och när han har hemmamatch så kan ju jag glida iväg nu när han kommer så det är lugnt.
Gymmet verkar iaf vara jättebra, superfint med jättefin relaxavdelning, de har faktikst tom barnpssning om man så önskar 2 kvällar i veckan, men det ska nog inte behövas :-)  

Gumman var nog nöjd med sin födelsedag mest gick hon väntade hela dagen på att få äta tårta =)
Vi köpte inte så jättemycket till henne nu (gjorde istället den där myshelgen) då vi snart ska få hem allt, fast vi har kommit på att en del av hennes saker kanske vi kan försöka få plats i nåns förråd för det är ju typ bara 3-4saker...
Hon fick iaf ett litet tält som var mycket mycket uppskattat, en söt mjukiskrokdil. en jättejättefin docka, Amanda. Hon pratar och håller rätt på tiden mm, En box med Pettson &Findus filmer som går i ett i ett här hemma..Massa jättttttttefina kläder och så har hon även en trehjuling som står hemma och väntar på henne, men sccccchhhhh det får ni inte skvallra om för det vet hon ju inte om =)
Såååå tack så mycket för presenterna!!

Lite bilder från födelsedagen:

image154

image155

image157


image156

Kommentarer
Postat av: Sanna

Hoppla Hej!
Så fina saker hon fått.
Man kan lätt konstatera: -Tindra ALLTID med en bok i handen! :-) Sötlöken. Kanske blivande författare?

Kramisar

Postat av: Jenny

ja ska hon bli författare så får vi be till gudarna hon inte slarvar som jag när hon skriver ha ha...

men böcker tycker hon är superkul mellan varven, fast kan även va så att det är lättaste fota henne då, för då sitter hon ju still =)

kramis

2007-03-21 @ 12:00:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback