Tåget var fullt i natt

Igår natt kom äntligen min kära hem, han kom dock så sent så jag var alldels i natt mössan. Han hade tydligen kommti fram till mig o viskat om vi skulle kila iväg till ett annat rum så vi kunde sova lite ostört  (gumman hade nämligen intagit hans sida av sängen) men jag var alldeles yr i bollen och sa att han fick ta ett annat tåg, här var det tyvärr fullt ha ha.  Konduktören Jenny säger stopp =)

På dan igår var jag ogumman på Öppna förskolan var som vanligt väldigt trevligt. Hände en rolig sak. Första gången vi var dit, var även Johan med o då surrade vi vädligt mkt med ett annat par som hade en kille i nästan samma ålder som Tindra. de var  jättrevliga o rara människor. Så vi sa när vi gick därifrån, att hopas man träffar dem flera gånger, för det var folk vi lätt skulle kunna umgås med. Men man vill ju inte hoppa på människor direkt man ses, =) Men igår var hon o hennes lille son Wilhelm där igen och då frågade hon om vi inte ville komma över till dem på en fika nån dag, KULl De hade nämlgegn sagt samma sak som vi efter förra gången men ville inte känna sig så påtränangde o hoppa  på nån så där på en gång. Var iaf trevligt o snutten blev även han glad när hag berättade det för honom.


Måste få beärtta ett till litet uttryck min kära kära men inte händiga man lyckats kläcka ur sig. Vi var återigen o kikade på radhuset (som vi inte ska ha) Johan skulle försöka ge något lite slags expertuttlåtande. Så han knackade  lite på sovrummsväggen och sa "Ja du här var tapteserat en hel del gånger ser man "  Jag brister ut i asflabb, för det var nämligen så att det var en sån här vägg som det inte sitter en enda tapet på, bara målad =) Mitt lillahjärta, ingen kan då komma o säga att han har fått de händigaste händerna. Men men han lär sig väl han med! O han är ändå bäst!!

Igår kväll var det match igen, pirrigt som vanligt. men äntligen är slutspelsplatsen säkrad. Skönt o kul!! Blir spännande se vad som händer imorgon, ska hålla tummarna!

Har kommit på att jag o gubben kommer bli mäkta avens i sommar när vi hattar runt till alla våra vänner som en efter en blir husägare. Och dessutom mysiga små place. Ja nu måste vi ju kika till ute i jämtön hur dem har det. Och ska även bli kul hälsa på Family Erixon/Johansson. Mkt mkt kul!!

Ja så bär det då av på måndag för mina kära vän Laura, ja du vet vad jag sagt, spritt språngande galen är du, men jag hoppas verkligen du får trevligt och tar väl vara på dig! Och om möjligt kanske man kan få en lite uppdatering hur du har det ? Stort lycka till!!

Imorrn som sagt dags för sista omgången av hockeyn innan slutspel .Fick höra av  Anna  att de som hade barn skulle försöka fixa barnvakt så skulle det drickas vin, och det är ju inget jag inte tycker om ha ha..
Men blir nog ingen barnvakt för min del men ett glas vin kan ju alltid slinka ner ändå, sen om det nu skulle va så att damenra planerat utgång, så är man väl inte den som bangar ;-)
Ska iaf dra en repa på stan imorrn på dan var sååå länge sen nu. men nada dinero handla för  men men kan ju alltid kika lite....

Funderar iaf på att bjuda hem lite folk på middag på lördag kväll så får man väl samtidigt passa på att se vilket lag man ska svära åt nu i ett antal matcher.. Inte alltid man har Frallan x2 i soffan =) ha ha

Nu till gumman o lite bus i soffan kramis kramis



Kommentarer
Postat av: Jenny

Förvarning: Bloggen verkar vara helt sjuk!!!!!

Har föröskt lägga in ett inlägg med en liten undersökning några gånger nu, först ser det inlagt ut men sen bara borta. Så om det nu sen dyker upp hundra gånger så har jag inte gått o blvit knasig =)

2007-03-03 @ 19:38:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback