Tindrisen humör var inte lika strålande som solen var..

Vill inte vara tjatig men idag var det lika underbart väder, fatta vad jag älskar våren. sjukt underbart!!

Dock var vår tösabit inte på världens bösta humör idag när vi tänkte gå på mystur på stan. Nej då hon visade upp sitt allra värsta register. Ni som sett hon sä där vet vad jag menar. Fast idag var det nästan tio resor värre. Hon var sååå arg arg när vi skulle gå hem från lekplatsen. Hon vägrade sitta i vagen o en bit var vi tvungen bära henne annars sprang hon såklart tillbaka dit. Men sen efter ett tag så glömde hon liksom bort vad som var problemet så ingenting var bra, hon bara tjöt o tjöt. Där vi gick familejn franz mittp å gågatan .... Nåja man belv inte lika stressad som jag innan föreställt mig att  man skulle bli, när man sett andra med barn som är på detta humör. Klart det inte var roligt fast man fick så många förstående miner o många som log lite så det var liksom lugnt. Sen tillslut gick deti af över o hon fick knata runt lite själv. det är lustigt hur det ä  som att vända på en femöring ibland. då blev hon helt plötsligt så glad o gick där o var så lycklig o genast så tittade jag o gubben på varandra sådär lyckligt o tänkte hon är vår . Inte som sekunden innan grymtat om att nu är det din tur bära en stund =)
Hon är allt go, men en vilja av stål o envis som sjutton, men hon är vår o vi älskar hon så!!

Stadsturen avslutades med det vi sagt vi skulle bättra oss på. en stor stor godispåse. Nåja lite bättre känns det iaf eftersom jag då visste jag skulle ut på prommis med Viktoria på kvällen.

För middagen ble vi bjuden på lasagne hon Wille ,Viktoria o simon, Väldans gott och trevligt. efter middagen var det dags för vår prommis, var superhärligt ute, jag hade nog kunat gå riktgt långt men eftersom vår dam inte var på sitt bästa humör så kändes det som en lagom prommis. Dessutom fick jag höra när  jag kom hem att gogubben var inne i en period då bara mamsen dög att natta, så kanske bra för dem oxå vi kilade hem i tid.  Så kan nog tindris oxå vara ibland , fast det oftast är johan som lägger henne. Men jag brukar oftast försöka smyga mig åt sidan för ser hon mig så kan hon ligga o tokgrina o bara ropa att mamma ska komma.  O nu när jag är hemma hela dagarna med gumman så känns det både skönt för mig o bra/roligt för gubben få ha lite mys tid med gumman oxå.

Vi gick iaf o kikade på hyreslägenhetsområdet där vi nog mest troligen kommer bo nästa säsong. Har iaf sagt till att det är där vi vill bo. Jättemysigt o bra när man har barn, hört mkt bra saker från olika  människor om att bo just där..Så det känns bra, så hoppas vi får en fyra el trea där.

Idag kom även kurskatalogen till LIU, får väl se om jag aknske läser en kurs, så svårt med sköterske jobb o kombinera med johans tider. Vill inte ha gumman på ob dagis, så vi får se kanske blir nån kurs ändå, o samtidigt söka de dagjobb som finns.  Men vi får se...

Menn u gilmore girls och sen desperate

kramis

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback