Tindrizen 2 år idag...

Idag kl 18.22 för 2 år sedan så kom du alltså till oss du älskade tös.
du kom efter många timmars hårt arbete och onda värkar men du ska veta att jag/vi skulle göra om allt tusen gånger om bara för att få just dig här hos oss! Det var den lyckligaste dagen i våra liv och nu förgyller du alla våra dagar. Att se dig skratta är det bästa som finns. Gudarna ska veta att du har fått ett hiskeligt humör men allt blir som bortblåst när du blir glad igen. Så nu har tiden rusat iväg och du har redan hunnit bli 2 år, du går ständigt mot nya upptåg och bus. Vi lovar att följa dig och försöka lära dig vad som är rätt och fel. Vara ditt stöd i livet när allt kanske inte känns lätt. en axel att gråta på när så behövs. För gumman för oss är du mest värdefull!
Vår älskade lilla diamant!

Så liten så liten var du när du föddes:

image152
(din första dag i livet..)

image153
(och nu stora damen!)

Grattis på din stora dag önskar Mamma och Pappa!!









Kommentarer
Postat av: Anna och Emelia

Åh, vad fint skrivet!! Grattis, grattis Tindra!!! Hade vi vait närmare hade vi kommit förbi och ätit tårta ;-) Ha en bra dag!!

2007-03-20 @ 15:08:33
Postat av: Sanna & Alice

Vi skriver än en gång GRATTIS till "vårt" CHARMTROLL! Såå kul att även vi får vara en del utav dig och din underbara familj.

Jenny, GUUUUD så fint skrivet av dig, jag blev alldeles tårögd. Längtar såååå sjukt mycket tills tiden då jag får följa en litens alla steg.
Vore mysigt att en dag bo nära varandra igen, och kanske dra barnvagnar tillsammans! Dock är ju kombon Johan VS Alexander inte den bästa mixen! :-) Jag menar, deras hudud är ju inte alltid med... haha.

Ta hand om er älsklingar!
Pussar från oss alla

Postat av: Jenny

Anna:
Synd ni bor så långt borta för nu är tårtan slut men vi får smaska på annat gott när vi ses =)
Sannisen:
Ja gumman det vore grymt myspys bo närmare varann en dag o dra barnvagnar tillsammans, börjar själv ha ett enormt sug mellan varv en, men andra stunder vill jag vänta ett tag...
Tur att våra gubbar har så kloka "hustruar" ananrs skulle de nog inte hitta vare sig hit eller dit ha ha..
stor kram till er härliga familj från oss

2007-03-20 @ 18:42:46
Postat av: sussan

Grattis Tindra!
Många kramar från Oskar, Susanne och Patrik

2007-03-20 @ 22:21:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback