Bara lugn o skön hemmakväll

Igår var en sån där mysig dag då vare sig gubben eller jag hade större lust eller ork att göra så stora utsvävningar. Dock så var vi grymt sugna att ta något glas vin/öl och surra massa strunt. Så mysigt bara göra så hemma mmm mys pys!!

Ledde till ett sk "Hallelulja moment" (som en viss person så fint kallar det)  ha ha Vad det eg innebär ska vi inte gå in så mkt närmare på. dock kan vi väl säga som så att av lite alkohol så där i lagom dos så innfinner sig ofta dessa hallelulja moment hos Fam franz =)
Kanske därför gubben min inte var så sugen kila ut när han blev tillfrågad av ett gäng grabbz.. Fast var nog inte bara det MR F har nog aldrig varit stora krogmänniskan utan snällt hakat på mig ut ha ha.

En stilla liten fråga bara, varför väljer man alltid fel kö när man handlar.?? Lite lustigt är det, för jag går iaf ofta o småkikar lite vilken kö jag ska ta men lyckas alltid välja fel ändå. det som är ännu värre är när man just insett att denna kö komer ta tusen år längre än den först tänkte ta och byter. Nej då minsann börjar det rulla på helt plötsligt och man ser kvinnan som ställde sig på min palts segla förbi så fint o får betala sina varor. I-lands problem jag vet men mycket mycket störande. Är sååå trist stå o kö i en mataffär  =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback