Dagens äventyr..

Dagens äventyr bestod i en liten tripp till Kolmården som premiärade idag. Var superdupermiysigt vi såg många grymma animals och hade väldans trevligt. Tindra var så nöjd i vagnen o surrade om att hon skulle se apor o zeblan (zebran) elefant. Många stora ögon blev det inte bara från Tindras sida. Det roligaste för mig o gubben var nog trippen genom safariparken . Det började med att Torstens släkting (en älg) Trampade rakt emot oss från sidan o kikade in i bilen. Lite längre fram så kom en giraff galopperande mitt i vägen. Sen så stannde även en varg o kiakde in i bilen o en annan stanande o bajsade just utanför, jag mitt lilla fån blev lite skakis av att kika in i vargens öga. så vi kikade bort fort så han inte skulle vilja äta upp oss =) sen drivade vi förbi lejonen shit vilka söta "små" lejonbebisar det var!  Var iaf väldigt kul o uppskattat av hela familen Franz!

(tyvärr hade jag vår nya kamera som tydligen inte fick plats med typ några bilder utan extra minneskort så det måste inhandlas tomorrow)

image196
Den sötaste Tigern vi såg under dagen!


                                       
Tindra klappar getter                                Som hon sen spexar lite för den

image200
Hello cutie!!





image201
Giraffen som kommer galopperandes efter vägen. =)


image202
image203
På väg hem nöjda och belåtna!!





Kommentarer
Postat av: Anonym

Det var den dummaste kommentar jag hört! Klart vi är rädd om vår dotter!
Dock tänkvärd länk, finns en anledning till att hon sitter som hon gör men klart man funderar en gång till o kanske testar bakåt igen.

O nej! Bilen kördes inte när kortet togs om du pråmt ska veta. Vi hade just stannat för en mysig liten hammislunch o gumman hade gjort sig tillrätta för att smaska sin hamburgare!

Dock gör det mig mäkta irriterad att ens behöva svara på ett sånt här inlägg från någon som kommer med massa anklagleser o inte ens kan skriva vem det är, nej du knip igen om du intek an stå för det!
Lösenordsskydd kanse det blir iaf vi får se, inte för att jag inte kan stå för mina handlingar utan för att jag blir så less på alla sk "tjuvläsare" som aldrig skriver något förutom när det är något de anser är fel

Vänligen en irri Jenny

2007-05-05 @ 22:06:03
Postat av: Ciccen

Hej stumpan. Gud vad avundsjuk jag blir nu. Jag älskar kolmården. Dit måste vi åka nästa gång vi kommer upp och hälsar på er.
Så fina bilder det var på Tindra också, ja er med såklart. Hon växer så snabbt och nu var det ju jätte länge sen vi såg lill-stor-tjejen.
Vem är det du är irriterad på? Någon som skrivit kommentar? Du kan ju alltid kolla ip-adressen, inte för att jag riktigt vet hur man gör, men ändå. Avskyr också att människor läser utan att skriva. Det är ofta man har över 50 besökare på en dag, men ingen kommentar. Surt!
Usch jag är så trött så jag ska stupa i säng, har jobbat precia hela dagen, puh (tänker bara på lönen, haha:-) )
Vi får höras i veckan, jag hoppas ni slår slag i saken och kommer och hälsar på.
Många kramar till er

Postat av: cicci igen

Jag tror förresten också att Tindra var den sötaste tigern under hela dagen :-)

2007-05-05 @ 22:36:23
Postat av: Sanna

Hej snuttegullet!
FINA bilder på er såå vackra familj. Ni är så fina! Läste din kommentar ovan och förstår att någon har skrivit något korkat. Man blir så trött! :-( Idiotas, stör mig grymt på människor som skall lägga sig i utan att veta fakta! Grr.

Hoppas att ni har det jätte fint.
Saknar er!
Sanna & Alexander

2007-05-06 @ 11:28:16
URL: http://jagodu.blogg.se
Postat av: Jenny

Hej på er gobrudar!!!

Vi tänkte glida ner till gbg helgen 25maj, hoppas ni har tid o lust att hänga lite med oss då?! Men vi behöver inte husrum, slaggar på hotell.

Miss u all

Pussiluss!

2007-05-06 @ 17:08:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback