Fotboll kan fan vara grymt det med!!

Blev ingen film igår gubben envisades med att han skulle se Uefa champ. League, orkade inte direkt bry mig var så trött ändå så min plan var liksom att somna så fort som möjligt när jag lagt mig tillärtta i soffan. MEN hör o häpna. FAN vad grymt bra dem var, när de gått så här långt så kan nog tom fotboll va riktgt kul att se, shit alltså grymma spelare. Jag höll på Liverpool mkt pga av F. Lampbard och Aggers (hmmm inte säker på att de hette så....) Men alltså vilken stämning på läktaren. Nu har nog johan itne så svårt övertyga mig att åka o se nån fotbollsmatch här framöver bara man åker till nån rolig stad. Förena fotboll med lite shopping då blir allt perfekt!!! =)

Är såååå lesss på detta trista väder nu, igår var det väl ok ganska varmt ute men då var man ju för trött för att ta till vara på det. Nej nu vill jag bara komma "hem" o göra mysiga saker med Tindriz. tror ett besök till kolmården bokas in ganska snart. Kanske Villes familj har lust att hänga med. Vi är även supersugen att glida ner til gb här nån helg snart så vi får se lite med planeringen hur det blir.

Nej NU ska vi fakitkst kika på den där filmen så take care pussiluss!!!

Kommentarer
Postat av: Cicci

Hey beauti! Ni är så välkomna att hälsa på här i Götet. Ni kan såklart självfallet bo hos oss om ni vill. Vi bor ju inte så stort, men finns det hjärterum så finns det stjärterum.
Kul att prata igår btw, synd vi inte hann bubbla ordentligt. Får bli en annan dag.
Saknar dig och de andra 2 goingarna också. Kramis

2007-05-03 @ 19:51:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback