Helgen i götet...

Tillbaka i linköping igen är egentligen på tok för trött för att blogga nu men jag gör ett  försök, vilekt säkert kommer resultera i en väldigt virrig blogg...


Helgen har varit trevlig. Vi svängde förbi Cicci o freddan när vi kom in till stan, vi skulle ju "bara" checka in och parkera bilen. Hmmm var visst inte så bara. Hade liksom glömt det var fredag kl 16, så oj oj vilken tid det tog. Nåja trots molnen hägrade tungt i skyarna så höll vi såklart fast vi vår plan om en picknick i slottskogen , så vi tog vagnen dit ut. de bjöd oss på delikata gosaker, TYVÄRR började det regna ganska fort. När de första dropparna kom, så liksom tänkte vi att "ja men det kanske drar förbi" Fråga oss inte hur vi tänkte egentligen, var ju liksom ganska grått överallt på himlen, antar det var för att vi hade så trevlit!!
Vi bestämde oss iaf istället för att åka till vårt hotell o bada o mysa i relaxen med lite öl o vin, hmmm tyvärr var det inte så mkt att hänga i julgranen, poolen var liten o de fanns bara 2 hårda bänkar att sitta på. Tjejerna badade iaf en sväng medan fegisarna stod o huttrade vid sidan om. Ganska snart drog vi ner till oss istället o fortsatte kvällen där. Senare befann sig även resten av helgen crew på plats. de hade köpt med sig lite spel som vi skulle testa spel. Gick väl sisådär =) (Jag fick förresten ett apsvårt kort...)
Jag o gogumman begav oss senare ut i Göteborsvimmlet, där vi träffde på några små vfjunisar, den ena var så otroligt lik johans lillebror att det var nästan äckligt. Nåja trevlig var han iaf, trots sina flying wings...Vi hade inte en dunderkväll som i Linköping men trevligt var det ändå alltid kul skaka rumpa med Cicci!

Lördagen var vi i valet o kvalet om vi skulle ta en stadstur innan liseberg eller haka på till universeum. Vi valde det sista, vilket jag är glad för tindras skull, hon var jättefascinerad av att se på alla fiskar o sånt. När vi kom till "Puls rummet" verkade även resten av gänget njuta, styrka skulle mätas, rodd skulle testas ha ha...
Jag känner dock såhär i efterhand att vi hade kunnat skippa liseberg o kila på stan istället. Var såååå mkt folk, vilket alltså innebär långa köer everywhere, som efter ett tag inte uppskattas så mkt av en rastlös 2 åring med mycket spring i benen. Jag o gubben köpte båda åkband vilket visade sig vara helt i onödan, nåja jag åkte ju iaf ponny expressen... =)
Mot kvällssidan ville de andra gå o käka middag på nån lite finare resaturang, både jag o gubben min var helt trötta av full fokus på Tindriz hela dagen, plus att vi insåg att hon inte skulle ha ro att "tvingas" sittta still flera timmar i sträck igen, så vi beslöt oss att skippa det både av trötthet men även av hänsyn till de andra som kanske ville kunna sitta o njuta o ha trevligt i lugn o ro en stund =)
Vi gick bara ner på vårt lilla stammisplace i nordstan (pga johans favvomat finns där...) sen bar det upp på rummet med popcorn och så blev det mys för hela slanten.

Just ja jag vann för engångs skull på chokladhjulen, jipppppiiiieeeeee. En tur in i spökslotten blev det ju oxå, fattar ju inte varför jag ska envisas med det, blir så rädd. Fast jäkligt skoj är det allt ändå ...

Idag har jag cyklat min cykel till bussgods,som TYVÄRR var stängt idag, nåja nu står bettan därutanför iaf o förhoppningsvis kommer hon hem till mig snart :-) (Kändes inte allt för bra lämna hon där egentlgien, stod cyklar utan hjul där, o demolerade cyklar så det verkar vara lite stäldbegärligt place , nåja jag kedjade fast hon ordentligt..)

Efterdet så hade gummsiz somnat i bilen så då bestämde vi oss helt säkert för att skippa stan idag (ville eg in på Zara o kika till mig o gumman..självklart många många fler affärer..) Blev istället en tur ut till lager 157, och som vanligt hittade jag inte mycket till mig själv, eller egntligen. Ångrar jag inte köpt ett par Rock & Republic jeans samt en vit kofta till mig :-( Blev bara nått linne, gubbz köpte sig dock jeans o en tröja. Blev såklart även lite bondelid kläder till stumpan...

oj oj oj blev visst långt änå..

Men summasummarum: Helgen har varit trelig!,Flower o his girl är för sköna lirare Jag är jätteglad att vi träffade Cicci o Freddan i helgen, ångrar dock vi inte tog tillfället i akt att ses mer (istället för att slösa pengar på liseberg , o dessutom bli helt slutkörda inför kvällen..) Fast snart kommer de ju närmre ändå=)
Vissa saker är jag lite irri på men men inget jag orkar skriva om nu, kan bara säga att jag blir less på buttra people inte min grej.


Lite bilder :

image213
Goa vännerna i slottskogen, TACK för den mumsig picknicken!

image214
Tindra undrar varför vi vill gå hem,hon tyckte inte regnet spelade någon roll...


image215
image216
image217
image219
Spelar lite galenpanna, ser visst lite tokiga ut hela bunten =)

image220
Tindra stortrivdes på universeum, även i den andra :

image221
image222
Gubben så nöjd när han trodde han vann mot Blomman i dragkamp, men visade sig visst sen att gubben hade ställt sig på den lättare sidan =)

Blomman visade dock snart vart skåpet skull stå:

image223
Började ro som en tok o då hade ingne nått att sätta emot.
(Karl nlyckades dessutom slå upp grejen till hundra o man fick höra plinget på första slaget i liseberg, MÄKTIGT el STORT som herr Franz uttrycker det)

image224
Tindra verkar redan ha börjat jaga killar =)


image225
Cool rocka som hälsade på oss på universeum, visst såg han häftig ut underifrån ...

image226
Jag o gumman åker häftiga grejer på liseberg, hon tyckte dock det var skoj o sa galopp galopp..







Kommentarer
Postat av: Anonym

Så fina bilder vännen. Hade varit kul att vara med på liseberg. :-) Det var så mysigt att ses igen, o som du säger, nu kommer vi ju närmare (tror vi iallafall, geografin e inte den bästa, hihi) :)
Hoppas ni hittade massor fint. Såg att du ringt förrut, vi var iväg och handlade. Vi pratas snart igen. Längtar redan efter nästa utgång :-D
Sov gott och tack för en trevlig fredagskväll/dag. Kramis

2007-05-27 @ 21:12:16
Postat av: Sanna

Hoppla!
Ser ut som ni haft en strålande vistelse i götet! Jätte tjusiga kort! Galepanna, hihi ja det har jag också spelat. Antar att det passar mig! Synd, synd vi inte sågs. Haft fullt upp och ville inte trampa på i er weekend med era vänner. Istället ser vi en anledning att snaart svänga förbi er! :-)
Hoppas du fick mitt mess tidigare idag, är inte 100
på att det kom fram då vi var på "camp" med mammi och de i husvagnen idag och firade mammas-dag och ingen mottagning fanns så långt ögat kunde nå. :-( Hörde ditt meddelande hemma och dessvärre hade vi inte kunnat hjälpa, vägbeskriving är inte min sak och vet eg inte hur man tar sig dit.. Ser iaf att ni hittade! :-)
Godnatt och ha det så gott där hemma!

2007-05-27 @ 21:28:29
Postat av: ´Frun själv =)

Cicci:
Ja du det här med geografin är man väl ingen höjdare på men spelar väl eg ingen roll om ni kommer närmre eller längre bort, vi kommer iaf =)
Tack själv för er trevlig dag, stora kramen!
Sanna:
Jadå vi hade kul, känner sig allt lite trött idag.. =)
Ni hade inte "trampat på", hade varit skoj ses men men sånt är livet..
Japp vi hittade dit, jag agerade kartläsare =)
Ha det gott! Kram

2007-05-28 @ 11:42:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback