I går var det sommar!

Ja det var det faktikst, vi var ute hela långa dagen inte för att vi gjorde så mycket. Först var vi tidigt ute i tornby o skulle göra diverse ärenden. Vi skrattade gott när vi insåg vi var som pensisarna, alltså där före det öppnar. Vi trodde det öppnade kl 10 men mkt  öppnade elva, så vi grymtade lite över dessa sjusovare ha ha. Sagt o gjort vi fick våra ärenden gjorda. Sen klipptes gräset sattes lite utemöbler ut, grillen skruvades ihop. Vi verkar iaf ha ett gäng trevliga grannar. För först var vi ute på baksidan, där vi inte ens behövde klippa gräset själva ute grannen brevid erbjöd sig klippa det, schyrro!! Vi bjöd allesammans på glass som tack. Satt där ute o surrade ett tag. sen gick vi ut på framsidan där sandlådan o gunghästen är. Där var nästa par grannar (de som har 3 killar i åldern 14mån, 3år o 5år) Med dem satt vi och surrade i evigheter riktigt snälla people. Men shit vad man ska bli worried när ens egna kids kommer i cykel åldern, för femåringen han cyklade runt runt fort fort o deras 3åring efter med stödhjulen. då o då hördes krasch boom bang o då hade 5åring fallit. Var så kul när de beskrev deras personligheter. De sa just att deras äldsta var som en stor st bernhards, lite lufsig o klumpig. Stämde hur bra som helst, =)

När vi kommer till vår egen dotter vet jag väl inte ritktigt hur man ska förklara henne förutom en framåt tjej med mycket go i, som först kan vara lite blyg men det brukar släppa på mindre än fem minuter. "Hon behöver upplevas för att förstås" =) Igår när hela familjen var på ikea så var hon en ritkgt vilding for fram överallt och härjade. När vi väl kom till kassan så hade de så lämpligt ställt dit såna där fina typ stora glaslyktor i fina färger, en sån hann Tindriz få tag i o självklart kasta iväg så den gick i tusen bitar. Den snälla kassörskan sa att vi inte behövde betala den som vi såklart sa vi kunde göra ,utan hon sa att sånt händer. Gumman skämdes för ett tag eftersom vi sa åt henne på skarpen. Men när vi kom ut ur affären o hon fortfarnade gick där o småskämdes så sa vi oxå åt henne att det är sånt som händer men att man måste vara försiktig. Genast fick vi tillbaka vår vildunge som började hoppa runt som en yrhöna.. Jag o gubben låg förresten i sängen häromdagen o skrattade nästan så mycket så att åtrarna sprutade, för nu är hon i en sån ålder så man får både höra och se så mycket roligt. Det bästa är när hon försöker vara lite "lillgammal och förståndig" eller är ritktigt förvånad.

Hennes nya sak är att gå runt o hoppa o sjunga överallt hon ska. Favvisarna är: "Här kommer pippi långstrump, här kommer faktiskt jag" Eller så "bä bä vita lamm" =)

Dagens planer är väl inte så stora. Jag hade hoppats på en lika strålande dag som igår. Tyvärr är inte så fallet ,det är ganska molnigt ute. Fast det kanske är lika bra så kan man få lite vettiga saker gjort, har inte ens packat upp alla kläder ännu, dessutom måste här dammsugas. Blir nog kanske en tripp till nån blomaffär, behöver lite nya blommor spec till köket, känns som att det är så tomt o ganska mkt insyn utan...

Just ja har ju glömt berätta det roligaste (är inte helt säker än men jag tror det bokade åt oss med) :
Helgen den 25 maj så bär det av till Lovely Göteborg, ska bli sjukt trevligt. Hoppas våra gobitar har tid att ses då!!
Vi ska åka med Blomman, Anna, Frallan nr 2 & Johanna. deras första plan var iaf att åka till ullared o sen till gbg. Men jag får se hur vi gör, är väl ändå siså där 10mil extra (eller kanske inte kanske är på vägen till gbg, ni vet jag o geografi ha ha) så då vet jag inte om jag orkar för gummans skull, fast är det på vägen så självklart!! (men annars så kanske vi droppar off i gbg o hänger lite med göteborgarna istället)
Ska iaf bli väldans trevligt!!

Idag blev det oerhört mycket svammel så för er som tog er ända hit ner till botten av mitt inlägg kan jag bara säga, bra jobbat!! Ha ha

Stor kram på er!!

Kommentarer
Postat av: Annicka

Hej på er glada människor. Hoppas att ni mår bra, är ju nu så jävla nyfiken på att höra hur det gick med jobbet som du skulle på intervju?

Här är allt som vanligt. Fast ändå inte,har bokat en sista minuten resa till Turkiet 30/5.Längtar som faaan då blir det sola och festa.

Sköt om er......kram kram.

2007-05-07 @ 15:34:45
Postat av: Jenny

Intervjun är på onsdag så håll tummarna då!! (ja även på torsdag o fredag men detj ag hoppas på är på onsdag..)

Mäkta avens blir jag på dig som får glida ner till turkiet, tur vi inte ses på ett tag, gillar inte att ha dessa pepparkakor för nära mig, man ser sååå otroligt blek ut själv då =) ha ha

Kramiz Benny =)


2007-05-07 @ 18:15:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback