Inte ens en dag tog det..

Oj vilken respons det blev när jag skulle sälja vår Urban, shit tog inte ens 2 timmar så var den såld =)
Men det förstår jag, får vi syskon nån gång i framtiden såp är valet av vagn självklart! Finns liksom ignet annat alternativ!! Dock behövdes den inte längre då Tindizen inte gärna åker vagn, så vi ska köpa en mindre smidigare som kanske ökar intresset för vagnen pyttelite iaf =)

Idag lär man få sår i öronen när gubben kommer hem i em/kväll .De är på mantorp nu o har racingutbildning. Kul kul..

Nu vet jag när jag ska börja jobba 4 juni o under juniveckorna jobbar jag nog mån-tors. Anna var så snäll o kunde passa gumman de 2 veckorna mån-tors när Johan tränar. Självklart ska hon få en kosing för det.
 
Snart ska jag o gummzis gå ut o busa lite, passa på att vara ute när de andra barnen är ute (bor en dagmamma i dörren brevid, fast hon ska sluta nu i sommar). Tindra står tex nu i fönstret o ropar " Flickan , flickan, el ida" (Kallar många flickor för Ida, måste komma  från Emil) så dags att kila ut på gården en sväng...

Kommentarer
Postat av: Annicka

Tja!!!
Kul att du fått jobb.Jag förstår att det kan kännas tungt att bara vara hemma, fast jag menar inte att du inte har att göra. Det är ju full rulle på lill-tjejen.Men nu är dax att börja komma ut och leka med vuxna, haha.Bra med semester oxå.
Mitt liv står helt still, känns det som. Måste börja dejta för att liva de hela.

Ha de bra for so long.

2007-05-16 @ 15:07:27
Postat av: Jenny

Hallojsan!

Ja man ska väl itne klaga egentlgien men det blir som långsamt när man är van vid annant, hon är ju så pass stor nu. så liten vuxenlek på dagarna passar mig ypperligt =) Ja kalrt man msåte kirra semster så man kan komma upp en sväng i sommar oxå!

Men bruden du ska ju till turkland snart, fusk!!
Ja håller tummarna att det dyker upp något lämpligt span som du kan sätta klorna i , om så inte drömprinsen så kanske en sommarhunk ha ha....

Ha det gött bruden!!



2007-05-17 @ 11:54:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback