Ja så var det dags...

Idag är det dags för mina två första intervjuer. Idag är det dags för det där dagjobbet som låter helt perfekt så ajg hoppas hoppas det går bra. Hoppas verkligen även jag ska kunna vara ledig lite i juli når gubben har semester så man kan glida hem en sväng. 

Igår var mitt inlägg lite down men faktum är att bara en stund efter ringde gubben o gav mig glädjande nyheter. Så allt kändes mkt bättre redan då =)

Igår var jag iaf o skulle kika så attj ag hittade vart jag ska idag, eftersom det är ganska tight om tid, shit vad stort det verkar vara. Men jag ska erkänna att jag gick där o mös när jag gick omkring i sjukhsuets korridorer o riktig längtade efter att få sätta på mig vitkläderna o finnas till hands. Lite rubbat jag vet ha ha:-)

De ringde faktiskt igår från Neo och vara intresseade ska dit på intervju imorgon, skulle vara typ 2 månaders introduktion, vilket känns grymt grymt skönt, eftersom man jobbar men så små och sköra barn men det skulle som sagt även vara hur superkul som helst. dock har jag föröskt förlika mig med tanken att det nog tyvärr inte fungerar så bra just nu, men kom då på att man har ju många år kvar att jobba så det hinns säkert med om man verkligen vill. Vore såklart även superskönt atyt bara jobba dagtid mån-fre dessutom möjlighet att inte behöva jobba heltid, så visst det är oxå ett guldkorn.

Vet att jag tjajt oavbrutet om jobb hit o dit nu av och till i flea veckor men snart ska ni förhoppningsvis slippa höra mer om detta..

Igår regnanade det konstant från eftermiddagen och framåt, vädret ser väl inte så bright ut nu heller men men det kommer väl! Längtar efter värmen så mycket så det bara finns inte. Ska även bli så kul åka ner till göteborg en helg här snart, ritkgt kul!

Fick ett glädjande mess på morgonen, är så glad för hela deras familj, stort stort grattis än en gång till våra kära vänner i öst!!!!

Kommentarer
Postat av: cammi

Lycka till i dag gumman, jag känner på mig att du kommer att få det :-) Kul o börja jobba, längtar tills jag oxå får mig ett riktigt jobb. Men här växer de inte på träd precis, men skam den som ger sig :-) Just nu håller jag på att spana efter resor, vill sååå gärna åka till solen NUUU!! Om jag hittar någon ska jag boka o överraska gubben, måste kolla hans schema bara...han har ju en ledig vecka nuförtiden, perfekt! Min skola kan jag ju göra sen nån gång ;-) kram o lycka till än en gång!

2007-05-09 @ 09:50:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback