Konsten att packa...

Har väl aldrig varit någon hejare på att packa, ser alltid ut som att jag ska vara borta minst ett är =)

Men faktum är att jag var ritkgt stolt över mig själv denna gång! (trots att det gnagde lite i hjärtat, tänk om det blir si el så..) MEN tror ni inte att det ändå ser ut som att man ska vara borta minst ett år, det säger jag då när man packar med kids så blir det genast så mycket mer....Man får liksom tänka: Varmt eller kanske kallt, dessutom en vildfia som smutsar ner sig ordentligt  o kanske inte så kul gå med en grisfia på restaurang (el liknande)så ombyten måste man ha..
Sen tillkommer lasset med blöjor, flskorna, vällingen tuttarna. Och såna här konstiga saker som hostmedicin (gummsiz hostar en hel del på nätterna just nu ,är ganska snorig så lite hostmeddo i flaskan gör susen..)
sen kan man ju inte glömma findus heller, tindras sovkompis =)

Och vagnen såklart. Är iaf jättekul med den nya, den trivs hon superbra, nu brukar hon faktiskt gråta för att få sitta i den ibland, Nog för att hon såklart vill gå ibland oxå, samt att vi inte alltid tar den. Dock bra att ha när så behövs! Som igår gjorde jag o Gubben en riktigt långshoppingtur på Ikano. Först muttrade gubben lite över vad jag skulle dit o göra, jag blev lite pissed för att han skulle envisas o följa då. Jag kan tycka det är mysigt glida runt i affärer o kolla. Nåja det blev faktiskt en supertrevlig eftermiddag för hela familjen. Gubbsen fick sig lite nya kläder o sånt, superfin blev han!!

Nåja nu måste jag föröska fortsätta blir klar här så vi är redo styra kosan mot götet när gubbz kommer från träningen ,so long my friends!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback