Riktigt slappardag

1 Maj vilken oerhört trist dag egentligen. Inte ett skit är typ öppet. Nåja ska kolla film (den nya med will smith ha ha) och käka allt mööjligt onyttigt mums mums. Känns som sagt skönt att ha kommit igång att träna lite men jag har inte direkt levt nyttigt efter det nåja man ska njuta njuta njuta =) Blir nyttigare när vi kommer tebax till lkpg.

Hoppas verkligen på det där dagjobbet vore så grymt skönt. Dock får vi ingen dagisplats förrän i början av augusti. Men nu har vi iaf fått en plats ute i tallboda from med då. Så nu ska det nog mycket till för att vi ska orka börja flytta igen. Nog för att den andra 4an lät grymt fin o ligger o lite mera centralt. Men låter helt ok ute i tallboda med. Har iaf pratat lite med en tjej som ev kan passa tindra under mitten på maj o juni om jag skulle få det där jobbet. Men vi får se, bara till att hålla tummarna nästa onsdag för det är då jag ska dit o surra!!

Antar ni är väldans nyfikna nu på att höra hur det blev igår: Jag tror även att de flesta av er gissar rätt. Jadå det blev fest och så det heter duga för min del . Shit pomfrittes har nog aldrig blitt så dålig i hela mitt liv. Vi var på party i vår gamla lägga. Var suprans fint. Det var jättekul grabbarna var så söta satt o spelade gitarr o sjöng för fullt i rummet medan vi damer satt i köket o surrade strunt. Sen rockade vi skiten ur grabbzen i singstar. (ja ja de vann väl nån låt de oxå) Gosiga tjejer var det iaf som var där. Damen som ska flytta till en ny stad önskar jag verkligen stort lycka till!!! Som jag sa igår så oroar man sig nog ganska mycket i onödan, spec om man är ganska öppen o social (som hon oxå verkade vara) för då bruka det inte vara särskilt svårt knyta nya kontakter.
Har skrivt det förr men både för och nackdelar med flyttningen man skaffar sig en hel del ytlig bekanta men då o då stöter man ihop med guldkorn på vägen o man skaffar sig nya vänner för livet som man håller varmt om hjärtat även om man kanske inte kan ses så ofta!!

Är snart på G till Köööölix igen nån dag, nu börjar det bli lite småttstressigt ändå med besöken har ju inte varit o hälsat på gammelfolken ännu så det måste man väl ta sig i kragen o göra. Tror även att vi kanske ska åka o bada imorrn, gumman älskar verkligen att bada så kul att se hur hon plaskar runt o åker rutchkana miljon times.
Vill även kanske hinna en sväng till happis, vill ju ha ett par läckra pjucks, har kikat på dem i lkpg men där var de tyvärr slut i min storlek så kanske kanske de finns kvar i happis =) Men hur sjutton man ska hinna allt på de få dagar som är kvar vette katten men vi får väl se...

men men inet mer att förtälla så over and out
pussen o kramen

(hoppas förresten få nån liten bild sen från gårdagen som jag kan sätta in här)

Kommentarer
Postat av: cammi

kul med lite party :-) vi var runt på några fester men nyktra båda två, kul o träffa lite folk i alla fall. När drar ni hem? Vi måste ju hinna ses innan det! Vi har så mycket att göra hela tiden så min skola blir väldigt lidande...du vet det där med motivation när man har karln hemma ;-) kram på er

2007-05-01 @ 23:13:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback