Vänner gör livet bra kul!!

Vad mysigt det är med folk på besök som kommer o  surrar en stund. Jag älskar ju att ha personer på besök eller åka över till nån för att bara dricka en kopp kaffe (hmm ja ja jag dircker inte det så ofta men ni vet grejen liksom).
Det är sjukt trevligt med vänner man tycker om. Ikväll gled Patrik o Anna förbi, var länge sen vi sågs nu , det kändes jättekul att träffa dem igen. Så sköna easygoing människor. Lät väldigt skoj med en liten tripp till dem i sthlm i sommar,  o få gå på "allsång" som jag alltid velat ha ha ja det är sant. Jag har velat det i flera år nu, ser så hiskeligt mysigt ut. :-) Så det skulle verkligen vara trevligt, lite stkholms sommar, ser ut att vara en riktgt fin somamr stad det med!

Pratade även med Viktoria idag, hon får nog allt lära mig lite om det här med ksoten om vi ses i veckan ha ha. Men jag är inte så bra på såna där radikala grejer. Ska iaf sluta äta gotta så ofta, men på lördagar måste man få unna sig lite. Imorrn ska jag iaf gå o köpa mitt träningkort, får väl se om det blir på WC, hoppas jag får ett någorlunda bra pris då blir det nog där, anmars kollar jag väl upp andra alternativ. JAg saknar iaf min cykel massor nu, hade varit perrfa för mig o tindrizen att kunna cykla iväg på lite äventyr här på förmiddagarna. Jag ska nog försöka få iväg den med bussgods när vi kommer ner till gbg.

Känns jättebra att ha kirrat ett jobb, att komma igång o jobba lite. Är ju inte största stället så det kanske inte är det hippaste sköterskorna som jobbar där men ändå guld värt känns det som.  Vet inte exakt när jag börjar men i början av juni nån gång, skulle tro 4juni kanske (el veckan efter).
Tack för era gulliga mess!

Skönt med våren o somamren som står för dörren, o jobb kirrat, med semester oxå, börja träna. Ska bli så skönt få starta ett eget litet liv här nere igen. Måste erkänna att jag kommit på mig själv med att sakna Cicci vännen flera gånger,  vi sågs ju ändå lite titt om tätt o gjorde saker. Även alla fyra hittade ju på saker då och då, så ni är saknade! Men som sagt känns som att det kommer bli good nu när våren o sommaren kommer. Har varit lite låg av att "bara" gå hemma, kändes som ett stort steg tillbaka för både mig o Tindriz.

En annan lite fundering av mindre slag är att kanske köpa en sån här vanlig , lätt o behändig vagn, ni vet typ  en vanlig fyrhjulig. Tänkte hon kanske trivs bättre i den nu, när hon sitter mer helt rakt, o dessutom inte lika inbäddad utan kan se ordentligt, för nu är den ju mera liksom bara till för att åka i, inte sova o sånt. Vad tror ni?
Har ju glömt berätta att hon är stora damen nu, slutat sova p ådagen, går faktiskt jättebra. Hon kan bli lite trött innanlunch o just innan mellis men efter ny energi så är hon pigg igen. Om hon sov på dagen ville hon aldrig soman på kvällen. Nu somnar hon på ca 10 minuter och är dessutom en glad tjej hela dagen.



Slutligen vill jag bara säga superstort Lycka till ,till Anna på provet imorgon!!

Nej nu dags att lägga stumpzis men men over and out ,kyssen o kramen


Kommentarer
Postat av: Cicci

Vännen, du ska veta att du också är saknad. Min enda riktiga vän i Götet. :-) Saknar våra dates!
Som du skrev, det ska bli sjukt kul att ses igen. Hoppas på fint väder, lite vin och massor av skratt. Nu ska jag sova bort lite grubbel. Vi hörs snart. Många kramar!

2007-05-14 @ 21:59:55
Postat av: Jenny

Ja gumman, vi var ett bra team =)

Blir kul slå våra kloka ihop igen nästa helg..

kramen

2007-05-17 @ 11:55:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback