...

Japp så var intervjun gjord gick helt ok, lite tunnt kanske från början men det grejjade vi till, Sarah o Jag vilka toppintervjuare =) Nåja snart är arbetet gjort o kursen lider mot sitt slut vilket kanske kanske måste firas ha ha

Orkar iaf inte glida iväg o träna ikväll kanske går på en prommis istället men jag har insett att man måste nog skaffa sig nån söt liten reflex för det e ju sjukt mörkt ute nu. Höll på att bli överkörd av en stackars gammal gubbe på cykel här nyss, var mest synd om han dock som hade lite problem framföra sitt forden, men var ju bra att han var smart nog att ta cykeln istället för bilen som en del andra livsfarliga pensionärer i trafiken....

Hoppas hoppas gummz är piggare imorrn för annars blir jag tossig, för imorrn e ju dessutom gubbz o lirar uppe i luleå...


Ja finns inte så mkt mer att säga, känner mig bara allmänt lite less idag av olika anledningar, så det var skönt med lite nicigt besök idag på dan!!

Kommentarer
Postat av: Fundersam på din livsstil

Hej Jenny! Jag har följt din blogg sedan en tid tillbaka. Tycker kanske att du ska ta tänka på hur du beter dig som mamma. Kan tycka att man inte ska gå ut princip varje helg, eller dricka så mycket alkohol som du tycks göra. Vem är Tindra egentligen hos alla helger? Har man skaffat ett barn ska man också ta sitt ansvar som förälder och vuxen!!

2007-11-19 @ 20:19:10
Postat av: Sanna

Men hörru du, du! Hur sjutton vet DU hur Jenny är som mamma??!! Hur vet du mängden alkohol Jenny dricker?! Hur FAN vet du vilket ansvar Jenny tar som förälder och vuxen???? Jag blir så förbannad på människor som lägger näsan i blöt utan att veta ett smack!! Jenny är en FANTASTISK mamma som älskar sin lilla tös mer än allt annat och skulle gå genom eld för henne! Tindra har också en underbar pappa som tar väl hand om sin lilla flicka när Mamma J väl roar sig mellan varven. Du vet inte ett JOTA om J´s liv och hur de lever och har levt, hade du gjort det hade du försått att Jenny gärna umgås med vänner och roar sig NÄR hon har tillfälle, tillfällen som kanske inte alltid dyker upp ofta och ibland med lååånga mellanrum. Men som sagt vad vet egentligen du??

Postat av: Cicci

"Fundersam på din livsstil?" För det första, varför funderar du över huvudtaget på Jennys livsstil? Påverkar den dig?
Jag säger som Sanna, Jenny är en toppen mamma och du har inte en aning om hennes/deras liv.
Om du har åsikter om hennes liv, kan du inte vara så pass ärlig att du iallafall står för det?
Herregud, du tycker inte att man ska gå ut i princip varje helg för att ? man ska sluta leva när man fått barn?
Som Sanna säger, vad vet du om hur det är att leva tillsammans med en person som har det yrket som Jennys J har? Tillfällena är mkt få och jag tycker då garanterat att Jenny ska unna sig själv att gå ut med tjejerna när hon får möjlighet.
Och så en sista sak, vad har ansvaret som förälder att göra med att man går ut och dansar och dricker vin när tillfället ges???

2007-11-19 @ 21:54:59
Postat av: Cicci igen

Så... du har alltså följt hennes blogg ett tag och helt plötsligt känner du henne, vet hur hon lever, hur hon är som mamma och hur mycket ansvar hon tar??
Give me a break!! Idiot!!!

2007-11-19 @ 21:58:40
Postat av: Anonym

Sanna: gumman tack så mkt vad snäll du är!!!

Till du andra övriga, som vanligt anonym när det gäller kritik....Så kan jag bara säga att jag faktikst egentligen inte ens bemödar mig att bemöta din kritik för som S säger så vet du egentligen inte ett Jota om mitt liv, eller antagligen gör du ju säkert det, eftersom du intresserat sig av att läsa..
men men Jag lever med min lillgumma 24/7. det är jag som sover med henne varje natt går upp o tröstar henne tar hand om henne, hennes pappa är bra underbar han med! Vi ställer upp på varandra o ger o tar. Han är borta rätt mkt i sitt yrke o om jag då känner att jag vill gå ut o roa mig med mina vänner så är det liksom fine...Hur vi lever våra liv tycker jag inte är din business,som sagt jag kan lätt diskutera detta med nån som vågar stå för vem man är. För jag känner inget som helst dåligt samvete över hur jag lever.mitt liv. Du är nog däremot en sån människa som jag inte har något som helst gemensamt med.. så sköt ditt är du snäll!

2007-11-19 @ 22:12:21
Postat av: Anonym

Ville bara tillägga en sak: Att nu vet jag nog vem du är, för så många i Grand rapids Michigan känner jag ju inte... Så nästa gång du vill ha synpunkter på mitt liv kan du väl slå en signal! För du i ärlighetens namn så borde du om nån ha lite mera bakgrund innan du kastar ur dig en sån anklagelse!

2007-11-19 @ 23:02:26
Postat av: Cammi

Vet inte ens vad jag ska säga, verkar vara en person som inte har något eget liv och måste bry sig i andras! Men Jenny, jag vet att du vet att du är en toppen mamma! Kram på dig!

2007-11-19 @ 23:19:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback