Ingen vidare natt här inte...

Ingen vidare trevlig natt i natt inte.....


Jag o gummz var så klart på match igår, hon var så pigg så pigg innan men började hosta mssa där (som typ alla andra barn på hennes dagis).. Hemma hostade hon så hon kräktes 2 ggr o sen sov hon inte vidare bra resten av natten = inte jag heller. Jag hade dessutom världens frossa, bylsade på mig en stor gammal mysig pyjams o världens tjockaste strumpor drog på mig tjocktäcket men frös frös ändå..  Gubben hade ont i knäet efter världens tackling. Så ingen vidare sömn här hos någon av oss... Men jag log lite för mig själv när jag klev upp på morgonen o  såg grananrnas stora bäddmadrass hänga ute på tork. Insåg att dem nog oxå haft nån liten incident under natten , alltså inte bara vi som nattsuddat ofrivilligt  :-)

Var rätt läskigt se gubben ligga där på isen o när de öppnade dörrarna för att dra in båren, ja då bankade hjärtat mitt, det är så obehagligt vara så nära fast ändå så långt borta o bara se den där tuffa smällen o sen inte veta vad som hänt.... Tur som var e han ju en hårding o reste sig upp! =)

Igår var alltså jag o T på match. o j oj oj säger jag bara, hon har sån energi o blir så uppvarvad när alla kidz är där, för igår var det rätt många där. Alla barn har ju olika personligheter o vår dam är ju som en virvelvind så ibland kan jag liksom känna att man "nästan känner sig dålig" för att många andra har sina små lugna kidz är o så kommer vår busfia o bara virvrlar runt. Jag kan säga åt henne, men jag kan liksom inte ändra henne...Är sååå glad ändå att hon är den där tokiga speedade tjejen hon är men ibland vill man slita sitt hår... =)

Nej nu äre dags för lunch, sen ska jag nog glida iväg på lite egna äventyr.. ni vet fixa lite små saker... men men ha det så gott kram kram

Kommentarer
Postat av: Anna

huja, jobbigt med stöknätter... Emelia har också hostat så hon kräkts förra veckan, mkt besvärligt.. Gick över med mollipect!
Nu kan du lämna kommentarer om du vill. Hade glömt att fixa en inställning.
Kram på er och trevlig helg!

2007-11-16 @ 15:56:05
Postat av: Cicci

Usch, lät inte som att eran natt varit alls bra :-/ Hoppas hela familjen snart kryar på sig. Otäckt med tacklingen, förstår att hjärtat ditt slog några extra slag.
Klart lillgumman ska vara den hon är, hon är ju så lovely. "Cicci och Beddan" tycker Tindra är hur mysig som helst.
Ha en underbar helg vännen. Jag saknar dig.
Kramis

2007-11-16 @ 17:19:28
Postat av: Sanna

Er lilla korvunge är alldels bedårande! :-) Bättre en unge som är full av liv och verkligen lever än en liten som inte vågar ta för sig.. DET känns nog i mammahjärtat!
Miss U honey!
Önskar en en FAB helg och att ni alla 3 snart är bättre! Många, Många kramar från Sannis

Postat av: Cammi

Hoppas hon kryar på sig eran virvelvind! Thilde har oxå varit lite småsjuk med hosta den senaste veckan. Men det var länge sedan sist o vi har bara väntat på att alla baciller ska hitta till Jämtön oxå.

Förstår exakt hur du känner när alla andra barn verkar så lugna, Thilde kan man inte ens säga åt nu förtillfället...hon sätter händerna för öronen och säger "jag hört inte vad du säger"...då vill man verkligen slita av sig håret :-) Nästa vecka ska hon äntligen på dagis, hon har varit ledig i 2 veckor då våra scheman passat i hop...men nu ska hon få busa igen, hon har frågat varje morgon om hon ska på dagis men inte blivit särskilt ledsen när vi sagt att hon får vara hemma...men jag vet en tjej som kommer att vara glad på måndag morgon! :-)

kram på er

2007-11-16 @ 20:34:58
Postat av: Anonym

Anna: Ja usch ja det är ignet vidare skoj kommer så hastigt oxå, men sen var hon faktiskt duktig o lyckades i toan som vi stora.. hon var rätt stolt efteråt kan jag väl tillägga oxå... Jadå har lämnat en kommentar nu o fler lär det bli :-)kramiz

Cicci: Du är för go vännen,vi saknar er oxå, gumman pratar ännu om dig jämt när vi ska på hockey, hon kommer nog ihåg att vi hängde ihop förra säsongen :-)Hoppas allt går bra för er med, tänker på er!! Stor stor puss

Sannis: Ja du har så rätt så, är nog bra mkt värre det!! Är bara det att de som har så lugna kidz (inte det att de inte vågar ta för sig utan bara är toklugna) inte alltid verkar förstå att alla barn faktikst inte är så där... Hoppas ni oxå har en underbart mysig helg! Miss u to honey!! kram kram

Cammi: Ja gumman jag visste du skulle förstå. Du ska veta att när gumman är så där tokbusig då saknar jag er o er busfia ännu mer,för där har vi liksom ett radarpar. De lärde sig väl hyss av varandra redan i magen skulle jag tro =)Kan tänka mig att Thilde trivs på dagis för som sagt de e fart i våra donnor... Gumman brukar oxå prata om dagis, är jätteskönt att de trivs så bra där.. Stor stor puss på dig vännen!! Miss u !!!!!

2007-11-17 @ 09:49:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback