Lite småknäpp är man allt...erkänner ha ha

Bilen skrället blev inte klar idag fick istället bara veta att den var mer trasig men fan förstod man väl nästan att det skulle va så för bilar o vi det e ju liksom en förbannelse... nåja finns ju fler som har lite bil troubel eller kanske inte så pålitliga bilar :-)

Har iaf börjat måla o fixa lite smått här hemma nu går sakta men säkert framåt.. men snart blire bad o film, skönt skönt känner mig helt trött i bollen idag, hoppas gummz bara oxå har lust somna snart...

Har fakitskt inget nytt att skriva just nu, eller ja en massa saker som lite småbubblar under ytan men nja i keep to myself :-) skrattar iaf lite gott o nästan rodnar när jag tänker på vad munnen min fick för sig att råka säga här för nån dag sen, hi hi.. var väl kanske inte riktigt mening o jag ser ännu chocken i ögonen på den som hörde mina ord.. ha ha... som sagt kanske lite fel definition... :-) Oj oj oj ja det var rätt kul faktiskt om än jag som sagt nästan rodnar bara av tanken... Men vad fan jag har ju sagt jag e lite knäpp o tokig så att bli lite chockad mellan varven hör liksom till när man hänger med mig..

Idag lyckades jag även göra bort mig på ikea, som vanligt, lilla yra virriga jag ska då alltid lyckas, men jag är ju inte direkt den som bryr mig i sånt utan garvar nog nästan mer själv... I dag kom det iaf lite lägligt, gubben gick där o tjurade lite o så kommer min blunder, då kan han inte annat än att börja tokgarva han med o så var den tjurigheten som bortblåst... =)

nej men vet ni vad nu skaj ag börja spola i ett bad så take care så hörs vi!
Puss på er  o som vanligt lite extra mys till Johan


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback