Målning målning o åter målning

Inte hänt så mycket nytt, här målas mest o det tar en hiskelig tid men börjar väl se ljuset nu..

I övrigt har jag kommit på mig själv med att sakna o tänka på något här titt som tätt.. Ja faktiskt så är'e =)

Idag ska jag klistra mig framför ett barnprogram, hela 5 minuter långt är det. Men oj det är så gulligt är om en liten chimpans bebis som heter Manda (alltså en riktigt liten chimpbaby... supersöt) Ja jag vet jag är 27år men men Manda ska jag o Tindra se ha ha ha... Hon sitter förövrigt med hela soffan full av dockor o mjukdjur o ser på "alla vi barn i bullerbyn" just nu... Det är så gulligt höra hur hon pratar med sina små kompisar... Visade henne även "Mela" Emelia idag på hennes mammas blogg. Gumman blev väldans faccinerad av Mela o pekade på Agnes o sa "bill oxå ha" ha ha.... (Anna jättefina kort o söta charmtrollen är!! kunde tyvärr inte lämna kommentar där.. )

Är förövrigt väldans dagvild, känns som att min koll inte är den bästa just nu, kanske beror det på att jag tycker tiden går så fort just nu.. Jag o J började nyss prata om när de var de skulle åka bort hmm insåg att jag virrat till det igen, är viss inte alls nästa vecka utan veckan efter det... Nåja spelar nog ingen roll, är nog kanske ganska mkt i skolan då med, men den fredagen är hela denna kurs slut o dessutom sista helgen i november så kanske kanske man vill gö nått skoj då.. Hoppas att vår barnvakt kan i sånt fall. Som sagt en ängel är vad hon är!!
Nej nu dags för lite dinner 'a la Jenny style

Kyssen på er!!
Stor kram till Johan

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad skoj att Tindra fortfarande känner igen Emelia, trots att det blir så långt mellan gångerna!!
Har just kommit hem från Marie (Mary Kay-Marie) och fått lite scrapbookinspiration. Tror att jag ska börja lite smått själv.. Sitter med en diger beställningslista till Panduro. Vågar inte visa H var slutsumman slutar. Bäst för familjefriden :-)
Kram på er och ha en trevlig helg!!

2007-11-15 @ 20:41:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback