Snuvad på konfekten....

Jaaaaa här har man sutitt o väntat o väntat på att dessa 90minuter ska ta slut så sverige ska gå vidare till EM men allara mest till signalen lyder o tröjbyte ska ske.... Men vad händer???!!!
Jo de flesta av dem rackarna har på sig nån jävla vit t-shirt under, antagligen för att det börjar vara kallt ute... Men vad sjutton snacka om att känna sig blåst... Nåja några fina magar såg jag allt svishca förbi.... och jag satt faktiskti nte o kikade i 90 minuter, hmm kan nog räkna minuterna jag såg på teven på en hand, så det känns inte som ett totlat slöseri av min tid ha ha

Grabbarna grus med päron har precis varit på besök, trevligt som alltid.. Är så roligt att se för att man ser verkligen att deras 3 boyz är väldigt olika personligheter, alla är så underbart charmiga. Ta till exempel Wilmer o Anton som kom till mig när jag satt i sovrummet o pluggade, båda pratade i mun på varandra o var så ivriga att berätta om sitt bollibompa spel (hmm nått spel iaf...). a berättad om sin hockey o W flikade in så fort han fick chansen, verkligen gobitar...För att inte tala om mysfarbrorn han själv, shit vilken lirare han är Ossian,helt i sin egne värld men ändå så medveten... Ja du sötare boyz får man leta länge efter.. Jag har sagt det förr men kan säga det igen oj oj oj där lär det hänga brudar senare... =)

Gummz verkar iaf piggelin nu så vi testar nog med dagis imorgon, får nog dock kanske hålla mig hemma från matchen eftersom det är första dan på dagis på en vecka så lär hon nog var rätt trött... men vi ser ju..

Nja i övrigt inte mkt speciellt att snacka om... hoppas hoppas en sak blir av, men den som lever får se.. iaf snart helg, fan vad nice!

kram kram kram kram


Kommentarer
Postat av: Lotta i huset brevid

Ja.. men du vet.. dom är ju inte alltid sådär trevliga... Fast jag håller med om att de är sköna..

Postat av: Anonym

Ja men dem är allt för gosiga.. men visst alla kidz har sina stunder....
kram

2007-11-22 @ 16:38:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback