Tack för att ni finns!!




Vet ni vad... Just idag, idag känner jag mig lite extra glad.

Jag kom och tänka på alla er som finns runt mig, alla ni som visar att ni bryr er på ett eller annat sätt. Alla ni som finns där och delar både mina med och motgångar. Ni som hjälper mig på rätt väg när jag tycker det är tyngre. Ni som får mig att skratta åt det som en gång varit jobbigt. Tänk så mycket saker man delar med vänner. Jag har insett längs vägens gång att stark vänskap kan finnas trots att man bor många långa mil ifrån varandra och ny riktig vänskap kan skapas ganska snabbt. Det är skönt att känna att ni finns där ute, en del nära andra längre bort. Jag är glad att ha vänner som er, vänner som kan få mig att bli glad på ett ögonblick och som kan hjälpa mig reda ut mina funderingar.


Tiden springer iväg o ibland går det lång tid mellan gångerna vi hörs av men med dessa ord vill jag egentligen bara visa min uppskattning till alla er som finns där ute, tack för att ni finns. Ni är guld värda!!


Kommentarer
Postat av: Sanna.

Så vackert skrivit vännen!! Visst är det underbart med människor som man kan kalla ens vänner, som alltid finns där och gör stunden & livet så mycket ljusare! Jag fäster mig snabbt vid människor jag anser speciella, du är en sådan. Direkt du våldgästade Gbg och vi träffades kände jag att du var en fin tjej! :-) Du är saknad här i spårvagns-land! Ni är saknade! Hoppas du får en underbar lördag! Turen kramar från Sanna

Postat av: Anonym

Tack gumman! Du är verkligen en tjej jag kände det klickade direkt med, gotösabiten min =)

Kanske skönt för Johan att det inte finns spårvagnar här, vi skrattar ännu åt hans tuffa dag med spårvagnen o bankbesöket, tror även att många som såg han den dagen skrattade åt honom....

Hoppas ni oxå får en myslördag
Puss puss

2007-11-03 @ 10:45:12
Postat av: C

Ville bara säga att jag är glad att jag har dig. Har alltid galet roligt när jag är i ditt sällskap o det känns som att vi alltid kan dela våra tankar o stötta varann. Du är en unik person och jag är glad vi fann varann där i Götet förra året. :-)
Trots att vi inte alltid delar alla åsikter, så känner jag ändå vårat starka band. (som vi pratade om sist vi sågs :-) )
I miss you! Och du, den dagen ni knackar på dörren här borta blir jag överlycklig.
Kramisar

2007-11-03 @ 18:42:48
Postat av: Anonym

Gumman miss u to! det är skönt att ha ne vän som du! Är väl lite så vänskap ska vara man behöver inte tycka lika i precis allt men man kan acceptera den andres åsikt.. Du är oxå one of a kind, my darling!

Ja du vore väldans väldans trevligt!! vi hörs av stor stor kram benny :-)

2007-11-04 @ 10:15:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback