..

Vet ni vad, idag har det svängt....

Idag känner jag trots allt myspys jag haft att jag verkligen inte är redo att flytta hem ännu, nej livet i söder passar mig bättre nu. Svårt förklara varför bara en känsla jag har.Liksom man vill passa på ett tag framöver, vi får se ,sen kanske man hamnar här upp tillslut det är inte alls omöjligt..=)

Idag fick jag iaf se lilla Saimi, snacka om söt, såg ut som en liten spjuver, när jag kikade på alla deras bebbekort kan man inte annat än erkänna att visst blev man allt lite sugen på en bebbe, fast bara för stunden. Nej då en ny liten bebis ligger långt långt borta just nu faktiskt, om än det är supermysigt, mn men vi har ingen brådska det hinns..

Det går verkligen  inte att sticka under stolen med att man träffar grymt sköna people varje gång man är upp hit.
Men ett lite problem idag när jag lite i panik skulleköpa present så där en timme innan stängning ikväll o då är det inte lätt att kila på stan när man inte bor här. Hmm man stöter på kända ansikten överallt o eftersom man inte bor här så vill man ju självkalrt byta några ord när man ändå ser dem...Så oj oj oj höll nästan inte på att hitta en present innan stänging. Men visst jag lyckades! Det störiga var bara att kära mamma inte kunnat säga nått spec hon velat ha, fast sen sa hon en sak men fick i princip det av farsan så lite trist köpa det då. Så hon gav inga andra förslag. MEN när jag sen ringer o frågar vars vi ska mötas säger sötmamsen att hon ä  o kollar på skor men att hon inte nämns köpa några nya, hmm kunde väl kläckt ur dig det tidigare... =) Nåj presenten blir nog bra ändå..

Nej nu väntar idol, är sjukt trött efter en ganska hektisk dag!

Johan: I miss u! O självklart lite mys med dig!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback