Börjar bli piggelin igen!!

Idag har inte varit nån vidare bra dag har varit hängig o febrig, men nu känns det faktiskt bättre, måste måste ju va frisk imorrn!!!

Ett tecken på att man var lite sjuk var att jag inte ens orkade kika på stan utan vände hemåt rätt snarbbt inte likt lilla mig alls, :-) Det "lustiga" är att dessa dagar alltid sker när Johan är borta, antingen blir jag eller gumman sjuk.. Är ju lite "jobbigare" att orka med en energisk tjej när man själv känner för att sova.. Men men nu sover hon sött o känner mig som sagt pigg igen, nu är jag så här rastlös som jag blir efter att ha varit lite hängig, jag är liksom van att dagarna går i hundraåttio o när de väl inte gör så, blir jag tokrastlös efter ett tag..

Jag väntar på att få höra från A hur kvällen varit, men som jag sa så kan det inte gå fel när hon e i farten,, fan sjukt spännande. Tur/skönt man själv inte är i dejtingbranchen, tror fan jag hade varit skitnervös ha ha. Fast visst saknar man det där pirret i magen i bland ,alltså det där fjärlilarna i magen...Jag får helt enkelt styra upp en låtsas första date med gubbz här nån dag, ha ha det vore nått det!!

Hoppas fortfarande lite på en sak (eller ja ganska mkt... men men..)

I natt när man somnar är det sista dagen jag någonsin kommer vara 26bast.. Undrar om jag vaknar upp som en mkt klokare o vuxnare dam imorrn Ha ha.. Nej då man är samma gamla lilla jag, o som nog garanterat vill på ikano en sväng o ha MIN jacka, fan det blev ju inget av det idag, för den var slut i min size i stan o brumma ut till ikano var det inte tal om just då.. Så hopas hoppas den finns kvar imorrn med, bara 1 kvar i min strlk dessutom..

HA en trevlig helg kära vänner!

Kommentarer
Postat av: Lotta i huset brevid

Haha.. har du sett Jalla Jalla när han kommer och ringer på dörren och vill låna kaffe typ.. och hon öppnar och frågar om han vill komma in och k*****? Appropå att skapa spänning och fjärilar i tillvaron alltså..

Jag gratulerar i förskott då eftersom vi åker till Jönköping i morron så jag kanske glömmer då. 27 är en utmärkt ålder. Minst lika bra som 26!

Postat av: Anonym

Ha ha ha.. ja ungefär så romantisk skulle nog "vår första dejt" va... Ni får väl hålla span om jag låser ute gubbz här nån dag o han går runt kvarteret en sväng.. :-)

tackar tackar..

2007-10-19 @ 22:54:12
Postat av: Sanna & Alice!

Grattis världens sötaste Jenny på din dag!! Vi hoppas den blir alla tiders och att kvällen blir som väntat. Vi saknar dig, ja hela familjen Fransson! PUSS

2007-10-20 @ 08:54:35
URL: http://jagodu.blogg.se
Postat av: Anonym

Tack så mkt gullisar!! Saknar er oxå maaaaaaaaassssssor!
Puss puss

2007-10-20 @ 09:48:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback