En härlig dag..

Idag har det varit en bra dag på många många sätt!!
Det började med att jag fick höra, en väldigt roliga sak, som jag verkligen hoppas blir så. Jag blev fakitskt så glad så jag nästan började gråta :-) Har även tränat idag, sjukt skönt, om än jag som vanligt virrade lite på stepbrädan (var första passet på länge länge).. Resten av em har oxå varit bra och väldans trevlig, gör jag gärna om snart..

Nu har vi iaf fått vår nya toalett, fan 2000-2500kr kommer det nog kosta, surt surt surt!

Brorsan ringde även o berättade en rolig grej han läst på ett forum, i en tråd där fansen skrev en fråga o så svarade nästa o skrev en ny fråga.. En fråga var: Vem i lhc har snyggast flickvän? Svaret nästa skrivit var: Nr 8J.F så klart man dregglar ju när man ser henne.... Ha ha ha ha lite kul tyckte jag allt det var =) Om än lite irri oxå att det liksom skirver om såna saker oxå, fast fan mest skoj !! =)

Borde komma igång med att plugga igen men går segt finns så många andra roliga saker att göra..Ska nog förövrigt kila upp på sjukhuset imorrn o kanske höra om lite jobb.Sen hoppas jag att det jag skulle vilja gö på fredag blir av, men den som lever får se...

Finns vissa saker som känns lite frustrerande o jobbiga men men på det stora hela har dan alltså varit riktigt myspysig, tack johan för att du är så mysig!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback