Fel åkte ut (fast kanske inte med tanke just det uppträdandet..)

Somnade visst igår innan utröstningen av idol.. hmm var visserligen ett eget val då jag vände mig bort från teven då gubbz envisade med att se på speed 2.. (envisas alltid med att se sina filmer som får typ en stjärna el tom överkryssad ha ha...) Men jag blev väldans besviken när jag vaknade o såg att det var Patricia som fick lämna. Jag som diggade hennes look o hesa röst! Fast jag håller med om att hon igår var aptrist men jag tycker ändå att det finns andra som borde åkt ut före henne surt surt!

Gubbz ringde för övrigt för ett tag sen o berättade att de var tvungen gå ner med planet på arlanda för de hade fått fel plan?! ,Vad sjutton hur går det till.... ingen ordning liksom. så nu kommer de antagligen bli lite sena, hoppas det går fine ändå!

Ser ut att bli rackarns fint väder idag så vi får la gå ut på en stund, eller om vi går o strosar i stan, kanske går till trädgårds en sväng, ja vi får helt enkelt se, no plans ännu, vilket oxå är rätt skönt faktiskt (ja den enda planen är väl att gå till hm, igen! o lägga undan klänningen jag vill ha, hoppas pengarna dyker in snart...)

En vän skrev på sin blogg om "rädslan" över vad som kan dölja sig bakom duschdraperiet, fan det är lustigt det där att trots att man vet att det inte finns nått där kan bli sjukt rädd. Händer inte lika ofta nu, men ibland kan jag tex tycka det är sjukt otäckt när man är nere i "tvättstugan" på kvällen (där bakom är vårt förråd o en annan ytterdörr), det är hur lugnt som helst tills jag liksom ska gå upp, släcka lyset o tvättstugan o typ måste fösa in kläderna för att kunna stänga igen dörren. Den lillamickrosekunden som det tar att typ sticka in foten o putta in kläderna, shitpomfrittes då kan jag va så skraj o nästan springa upp för trappen.. .,för tänk om det är nån där inne som grabbar tag i  foten min (detta trots att jag sekunden innan stått där helt kolugn i ljuset)... garvar typ åt mig själv när jag är halvvägs upp för trappen...Men hugaligen så skrajsen man kan bli för vad som kan dölja sig i mörkret =)

Tack o lov är det ljust nu o solen skiner ute så monstrena är la på vift just nu så nu kan vi mysa i lugn o ro ha ha ha....

Puss o kram på er!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback