Fredag lovely fredag!!

Idag har jag varit duktig på många sätt... Ja ett sätt är att jag hållt ut i skolan hela långa dagen (ville väl egentligen något annat först men blev inte så) , gick fakitskt fint o vi slutade tidigare så det var skönt. Vi ska ha ett seminarium snart o sen ett större grupparbete då vi ska intervju några pers i olika åldrar (vår grupps ålder var 13-20) om ja livet o utveckling etc. Vi tänkte nog rikta in oss på drivkraften hos folk (ja väldigt löst tänk just nu eftersom vi fick uppgiften idag..) Själv tänkte jag att sjutton jag känner ingen i den åldern här i stan, vi hade pejalt in tre olika damer i den åldern som ska bli "intervjuoffer", men det fattades en kille, sjävklart kom damerna på den briljanta iden att jag borde intervjua nån av hockeyboysen så vi får la hoppas att nå  ställer upp jag har redan siktet inställt på en, torde inte vara några problems... =)

Det andra duktiga jag gjort idag är att jag återigen begav mig till gymmet, japp I'm back, har tränat ons,tors o fredag nu, så visst har man träningsvärk, men fan vad kul, längtar nästan redan tills nästan gång man ska dit.. ha ha...

En sak som jag blev lite konfunderad idag över var en sak som vi fick en lapp om från gårdagens föräldamöte, där stod det bland annat om alla olika aktiviteter som var inplanerade. dessa var: Skogsutflykt måndagar 3-5åringar, Tisdagar språklek 5-åringar, onsdagar rörelselek 4-årignar. skapande verksamhet torsdag 4-5åringar. Fredagar 5åringarna i gargaelokalen o ibland får 4åringarna följa med. De minsta barnen har under dessa aktiviteter "hela huset" för sig själva.

Hmm jättebra med alla olika aktiviteter, men Tindra då??!! Hon som är över 2 1/2 år, de säger hela tiden att hon är så stor o förståndig att man tar henne som äldre, ska inte hon få göra nått skoj. Jag vet att hon fullkomligt skulle älska få gå till skogen..Det känns lite som att hon på nått sätt kommer i kläm för på hennes dagis "kryllar" det rent ut sagt av små kidz känns det som, o visst det gär säkert mysiga o roliga saker men men ja jag känner mig iaf lite ledsen (kanske att ta i) men besviken över att hon inte ens får följa med på en ynka skogsutflykt. Nej detta ska jag ta upp på måndag o fråga om!!

I övrigt är jag sprillans glad att det är helg o mys på schemat, lite idol i kväll ,sen måste man såklart klämma in att kika på nya beck här nån dag... I morrn är gubbz borta hela långa dagen kommer la hem vid halv nio, så då får vi se vad vi hittar på inget inplanerat ännu...

Stora helg kramar till er allihopen!!


Kommentarer
Postat av: Cammi

Men vad konstigt att de minder barnen inte får ha några aktiviteter alls, Thilde o de är jämt ute i skogen, åker o badar o andra roliga aktiviteter. Fast då bor vi ju nästan i skogen oxå, men ändå ;-)Tom när hon gick på björx var de ute i skogen o då var hon ändå bara 1 år! Se till att Tindra får följa med de större barnen, jag menar 2½ eller 3 vad är skillnaden förrutom att de kanske pratar ännu mer? Här börjar vi får skavsår i öronen av allt prat, men man får verkligen störtsköna kommentarer i bland :-)

Ha en trevlig helg, här i huset jobbar vi båda. Stefan går natt o jag dag så thilde är hos mormor, har hela huset för mig själv i kväll..ska faktiskt pyssla om mina stackars fötter i dag med ett varmt fotbad o bara njuta av att vara ensam. Är väldigt sällan jag är det och man behöver det!!

kram

2007-10-12 @ 19:24:47
Postat av: Anonym

Ja jsg vet var samma sak i götet därför det känns lite konstigt, är ju inte så att de itne gör något men ändå , de där små extra sakerna o spec det där med skogen tycker jag gott hon kan va med på..

Ja du skavsår är snart verkligen ett faktum, är ju störtkul nu när man hör allt de snappar upp :-)

2007-10-12 @ 21:19:45
Postat av: Lotta i huset brevid

Du.. det där ska du absolut ta upp med personalen. Om det inte funkar kan man ju snacka med rektorn. Egentligen kan jag inte förstå varför man ska ha åldersgräns på skogspromenader över huvudtaget. Även de allra minsta kan ju uppskatta sånt. Dessutom är ju utevistelse viktigt för barn i alla åldrar.

Nu kan det ju i och för sig vara så att det är tänkt att hon ska få vara med för hon är ju faktiskt snart tre. Fast faktum kvarstår ju ändå.. Svårt att förstå att de mindre inte ska få gå till skogen. Nae.. ifrågasätt! Det går att påverka tror jag, säkert inte omöjligt..

Det där med "hela huset för sig själva" låter mest som en dålig ursäkt att slippa hitta på någon aktivitet. Om det är så att de tycker att det är för många små barn så kan de väl gå varannan vecka med de större och varannan med de små då..?

Postat av: Anonym

Ja precis håller med, jag ska absolut fråga! det är ju inte så att de inte är ute, är ute på gården varje dag, men just det här med att få gå iväg på en liten skogsprommis är nog något som de allra flesta barnen skulle uppskatta, kanske inte lika ofta men iaf få följa med nån gång!

Känns ibland lite som att det kan vara så att det är den "enklaste lösningen"
o så har man gjort tidigare... Alltså är inte så att jag inte är nöjd med henens dagis i övrigt, vi är faktiskt supernöjda, personalen är jättegoa o hon trivs så otroligt bra, så det är kul. Men för den skull kan det ju dyka upp saker man tycker är mindre bra, som tex just detta! =)

2007-10-13 @ 11:01:13
Postat av: Cammi

Håller med, i skogen klarar väl tom de allra minsta att vara med. Alla barn älskar väl skogen :-)

Kan inte hålla med om att det är störtkul att de snappar upp allt, för vi är inte så bra på att vårda vårt språk så hon lär sig saker som hon inte ska kunna säga :-)

Sitter här med ett fotbad (andra kvälen i rad), så underbart skönt...stefan jobbar natt, ganska skönt att ha tv:n för sig själv. Ingen hockey eller fotboll, fast då är jag ju så tragiskt så att jag sitter o kollar på Tre män o en baby hahaha

2007-10-13 @ 21:23:16
Postat av: Anonym

ha ha ha nej du alla gånger är det väl inte det (med tanke på att vårt språk inte heller är så fint) finns en till lite rolig episod som jag får berätta åt er vid tillfälle... ha ha....

2007-10-14 @ 09:04:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback