Fredag morgon

Aj aj aj, lilla jag har fått sjukt ont i magen igen, började lite igår o nu imorse är det inte alls bra. Har alltså ont där uppe i magen igen typ alldeles vid bröstbenet. så jag antar det är magkatarren som gör sig påmind igen. Fan oxå! Jag har nog även kommit underfund med vad det beror på, kanske lite väl mkt träning på en gång, eller inte fel med just det. Felet är väl snarare att jag fortsatt slarväta på samma sätt. äter nog så dåligt i vanliga fall. Jag kan liksom glömma bort att äta ibland. O det är kanske ok (hm vet att det inte är det då heller.. men) när man inte tränar men nu är det liksom som att magen säger ifrån. Så fan får knapra lite pills o vila lite i helgen o dessutom äta ordentligt!! Det som känns lite surt är att det ska komma just nu, för det bästa just nu är ju kanske inte  att dricka alkhol egentligen men fan fyller man år så gör man... Men ingen sprit blir det då i alla fall! Nåja ska iaf hoppa in i duschen snart o sen åka o se om jag hittar mig nån fin jacka börjar vara lite kallt ute nu så det kan behövas. Dessutom blir det nog bättre i lillmagen med frisk luft!

Appropå jacka så hittade jag en sjukt fin på MQ igår, vill ha. fast grejjen var den att jag hade ställt in mig på en svart o denna var grå, hmm hur göra då? Jag funderar om jag kommer ångra mig, men det tror jag visserligen ej, kan ju va lite kul med en grå, istället för svart som man typ jämnt har o för den delen oxå halva sveriges befolkning, så den blir nog första anhalt att prova... den gråa var iaf sjukt fin, ganska hög krage o stora knappar, skärp i midjan.. hmm hade velat hitta en bild men ni får la se sen, känns somatt det lutar åt den...Den liksom ropar mitt namn :-)

Har iaf skjutsat ut gubbz till hallen nu, men just när vi skulle kliva upp så stack det till ordentligt i ryggen på han o han hade skitont hela vägen i morse, så hopaps det  inte är nått allvarligt. säkert en sån där låsning som vanligt Vi var alltså inte ett vidare muntert gäng i morse, han klagade över ryggen o jag över magen...

Nej nu dags för duschen, trist bara duscha själv, hade gärna haft J i sällskap!

Kram på er

Kommentarer
Postat av: Sanna

Hej vännen! Nu sitter jag äntligen på väg hem från skolan, HELG!! Stackars din lilla magis! Hoppas du snart känner dig kry igen. Jackan på MQ låter som den jag köpt för någon månad sen. Fast min är svart med rutor. Kanon snygg och jätte skön! KÖP!! :-) puss från sanna.

Postat av: annie

ta en bild och lägg upp den ;-)

2007-10-19 @ 14:43:47
URL: http://lacatus.blogg.se
Postat av: Anonym

ja men gumman då är det samma, för den fanns bara i grått o sen en svart rutig, skitasnygg jacka du köpte då gumman!
Blev inget köp för mig idag, jag pallade inte med stan var dit o vände typ, magen sa ifrån, men kanske kanske det är lite bättre nu... Hoppas iaf...

Skönt med helg, myspys!!

Annie:ja jag föröskte hitta bild men hittade ingen får leta vidare eller helt enkelt knäppa imorrn då den nog garanterat kommer hänga i garderoben min, om den nu finns kvar i min storlek, så håll tummarna :-)

2007-10-19 @ 15:24:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback