Höst teckning à la Tindra

Idag komma mamma Jenny på att vi skulle vara riktigt kreativa o mysa till det efter dagis, så jeps gick på en härlig prommis innan hämtning av dagis o på vägen hem därifrån sa vi till Gumman att hjälpa oss plocka fina saker som hon tyckte kunde passa på en liten hösttavla/teckning... (såg ju det på bollibompa här om dan hi hi) Så det gjorde vi o så satte vi oss o fixade med detta hemma, var ritktigt mysigt... På det sättet älskar jag hösten, just dessa dagar som är så där soliga o luften är så frisk o klar,sjukt skönt helt enkelt.

Här är resultat på vår lilla hösttavla:

image355

Hmm förresten kom min karaktär i gungning redan idag, attans visstej ag skulle tagit mig iväg o tränat mitt dan för att det skulle bli nått, nåja tog ju en "lång" skön prommis idag iaf, imorrn efter skolan så ska det iaf baske mig bli träning, det lovar jag, altså itne er, utan mig själv!!!


Kommentarer
Postat av: Lotta i huset brevid

Åhh så fint! Vad duktig hon är lilla gumman. Nu blev jag lite inspirerad. Tror att jag ska göra något liknande någon dag.. ja.. alltså inte jag utan ungarna. Det värsta är att det blir ett sånt tivoli varenda gång som vi ska grejja med sånt där (här hemma). Man får liksom städa i tre veckor efteråt...

Kul att se att ni haft det trevligt.. *pekar nedåt*

Postat av: Anonym

Ja det var riktgt mys faktiskt! Kan tänka mig projektet blir aningnes större hos er :-)

2007-10-10 @ 22:31:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback