Idag var en sån dag man inte borde klivit upp ur sängen...

Ja fyyy har faktiskt känts som en sån dag idag.. Måndag liksom vad sjtton är det för kul med en måndag.. Föreläsning med seg seg gubbe, sen lite gruppträff som dock gick väldans fort pga av lite effektivt upplägg av en gruppmedlem, tack Lisa! Sen började det riktiga helvetet......åhhh idag har jag alltså krockat i vallarondellen. eller kockat el la fel ord, jag körde in i en t*rk, så irriterad på han. Hmm det är en ganska stor rondell, o han låg före mig. Han börjar köra ut, det är liksom helt tomt o fint med bilar så jag kör efter, helt plötsligt tvärnitar token för nån jäkla bil som var liten som en mygga, fan så less. Kanske diggade min nya skiva för mkt = ) Nej  fan det var verkligen inget skoj, hans bil var helt demolerad o gick inte att köra, vår var inte lika farlig, men trasig den med... Fick ringa coppsen o allt men men det är lugnt, fixat med försäkringsbolagen o sånt... Det är konstigt sånt där hur man blir helt chockad o skakis men liksom under "stridens hetta" ja när man pratar med farbror blå o skriver papper o sånt så är man helt lugn. Det var först efteråt när jag pratade med gubbz o ringde Anna som tårarna kom o jag kände mig helt färdig liksom, usch mest tråkigt med alla jäkla onödiga tusenlappar som flyger alla världens jäkla väg. När man dessutom har 2 andra megastorautgifter hängades över sig... Gubben var iaf jättegullig när jag ringde han o sa att jag krockat. Han frågade genast lite snabbt o stressat vad som hänt, Jag börjar rabbla upp vad som hänt med bilen. Han avbryter mig snabbt o säger "med dig såklart hur gick det med dig, bilen skiter jag väl i" Om än han såklart inte menar att han skiter i bilen så värmde i hjärtat att höra hur han verkligen brydde sig om mig...
Men återigen håller jag en liten fasad för att han har ju match idag o jag vill inte han ska grubbla på det, men ikväll när han kommer hem då ska jag nog gråta ut lite i hans famn =) alltså det gick bra med mig ,ingen fara alls mest hjärnan som vill ventilera sig lite =)

Ja jag skojade iaf lite med dem på bmw att det är lika bra att de skapar en egen parkeringsficka åt oss, vi är ju ändå där så ofta... Men känns skönt att de är så bra där, speciellt Thomas han är verklgien bra att ha o göra med, hjälpte mig direkt med massa saker som nog egentligen inte är hans business..skönt skönt! så nu har vi hyrbil igen, gumman börjar redan bli lite skadad av alla bilbyten. Idag när vi kom ut till denna så sa jag vi har fått låna ena annan bil vår e trasig. Tindra riktigt spanar in bilen (som sin far) o säger att den e jettesnukkkk , o när hon kliver ur bilen, vänder hon sig om på vägen från bilen (som pappa brukar göra) o säger att den e fin.. Gosrumpan vår =)

Poliserna var även de supersnälla o trevliga dessutom ganska söta, så det var la den bra saken med denna tråkiga helvetes eftermiddag, få samtala lite med söta män i uniform. De sa då att allt var lugnt från deras sida, inga böter eller sådant så det var ju skönt!

Så idag tycker jag inte heller om måndagar borde aldrig klivit upp idag, för ingenting har gått min väg idag, massa annat småtjaft som gormat, men dem orkar jag liksom inte ens nämna... Fan vilket neg inlägg, egentlgien var väl inte dan så dålig, men det här förstärda väl liksom lite min dag..

Faktum var att jag precis var på väg mot world class när jag istället dundrade in i den där t*rken , så efter allt som blev med det så blev det rätt naturligt ingen träning, både av tidsbrist men även av bara allmänt "inte på humör" orsak. Istället har jag unnat mig en stor fet godispåse som jag tänker trycka i mig ikväll! det ni!!

Kram på er

Kommentarer
Postat av: Cicci

Men gumman, herregud vilken tur att du inte skadade dig. Otäckt :-/ Man blir så irriterad på såna människor som bara tvärnitar.
Förstår att du skakis...
Du förtjänar en stor godispåse :-) hihi, man måste få tröstäta lite ibland.
Är verkligen glad att du inte skadade dig..
Tänker på dig. KRAM

2007-10-29 @ 17:28:17
Postat av: Lotta i huset brevid

Ååå fyyy... Vilken tur att du inte är skadad då! Lite tröst då kanske.. ehh.. jag har också krockat i den rondellen.. och min kompis också och hon blev lite skadad också. Lättkrockad rondell alltså. Jag blev iofs påkörd bakirån då jag stod stilla så där var det ju inget tvivel om vems fel det var i alla fall. Karl´n hade inte ens sett att jag stod där.

Inte kul med er bil igen. Kanske skall börja fundera på om det vilar en förbannelse över den eller nå´t...

Postat av: Frun själv

Tackar vad gulliga ni är! Ja lite tröstätande msåte man få unna sig =)

Ronellen verkarj u vekrlgien va lättkrockad för polisen skrattade nästanl ite när de beärttade att de varit där fast på andra sidan av rondellen för bara nån timme sen då exakt samma sak hänt... Ja alltså nu var det ju så att det såklart var mitt fel,liksom inget att tala om ens fast mkt irriterad över hur han körde ändå...=)

Ja fan det får helt enkelt bli en tandemcykel, det här med bilar o familjen franz e verkligen inte vår grej...

2007-10-29 @ 18:58:00
Postat av: Lotta i huset brevid

Skönt att se att du håller humöret uppe i alla fall :-)

2007-10-29 @ 20:02:53
URL: http://mittsakalladeliv.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback