ja jag mår nog bra idag... =)

Ligger ännu i sängen inte riktigt vågat/orkat mig upp ännu, men här i sängen känns det som att jag är frisk igen.. Bara riktigt trött, får nog svulla i mig lite mat idag kanske.. Så blir det nog bra ikväll,men faktum är att jag för tillfället inte är sugen alls, fast iofs, det brukar jag aldrig va när jag vaknar spec idag när jag känner mig extra trött o gumman behagade slå upp sina blå kl 06.00...

M-B ville ta en fika men hon jobbade mellan 11-14, så jag får se kanske blir lite tight om tid efter det, men helt klart vill jag göra det en annan dag annars!

Fick världens sötaste mess av gubben i morse, tack så mkt hjärtat det värmde massor men Marran var först som vanligt ha ha(har för mig du var det här för nått år sen med go gumman!!)

För övrigt är jag lite besviken/ledsen över den där saken jag hoppades på, fast jag innuti mig visste redan från början det inte skulle bli så (har en viss tendens att ofta bli så nämligen) men jag hade iaf tyckt det vore sjukt nice o tycker det är synd det är så. Varför förstår jag inte riktigt, blir lite förrvirrad men orkar inte tänka på det (fast det kommer jag kanske göra ändå).. Mina utlägg om vad det kan bero på får vi spara till senare tillfälle.. ska inte tråka ut er totally...ha ha... men nu ska jag sluta snacka gojja o försöka ta mig upp ur sängen o käka ordentligt frukost!

Så over and out dear friends

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback