ledig....wiihooo

Tack mamsen o papsen för min tidiga födelsedagspresent o gummans klänning o overknee strumpor!! (hon ska få ha det på sig när de knäpper dagis kort!!)

idag skippade jag föreläsningen var sjukt trött idag efter en väldans sen afton igår,kilade lite på stan istället men har även varit duktig o varit i skolan o fixat med grupparbete, MEN fatta vad härligt nu är vi "lediga" tills på tisdag.. skönt skönt!
Gick inte så bra igår att träna o ha gummz på barnpassningen där, för när vi kom var det bara en kille där som jobbade typ 17bast, inget annat barn hade kommit än så nja hon blev lite skeptiskt, men hon var bra söt när hon var med mig i gymmet o lyfte sin enkiolosvikter o försökte göra som mamma, många som skrattade åt hon för hon var så jäkla söt :-)

Vår vanliga tur har varit framme igen.... ja ingen kan ju säga att jag o gubbz har tur med de där extra utgifterna, grrrrrrr Igår gick hela jäkla toastolen sönder det bara sprutade vatten i hela jäkla badrummet (alltså fr behållaren).. Ingen mer belöning där inte *garv* :-) så nu får vi väl vänta på repgubben i evigheter.. nja han "trodde" han skulle hinna imorrn. hopaps det!

Resten av min familj drog i väg på busfabriken men jag kände mig inte alls särskilt laddad för det så jag stannade hemma ska käka lite sen lunch (eller melis ,vad man nu ska kalla det) innan det bär av på world class, kommer nog dö ska gå på spinning för första gången på evigheter men det borde va lugnt för det är ett sånt där expreess pass...Jag vet iaf att jag säkerlgien komemr sitta där o tänka "hur i helvete kan man va så dum att utsätta sig för detta ha ha..."

Förresten idag såg vi en tjej i skolan. Jag tänkte först när hon kom WOW, vad snygga kläder, vilken "snygg tjej" de andra i min grupp hade dock fokuserat på nått helt annat. För den där toksötabruden hade lyckats försötra sig totalt, jag vet verkligen inte hur hon gjort för hon hade sminkat sig så taskigt, ni vet en hel liksom kaka i ansiktet. Nej huga. det värsta är ju att hon annars hade vart superfräck.. Nej vissa borde verkligen få sminkförbud! Kan la hända att det gäller en själv, si så där när mörkret faller o man druckit några glas vin ha ha...

Oboy o mackdags, seeee u!! 

Kommentarer
Postat av: Lotta i huset brevid

Haha.. på andra sidan havet brukar man säga typ "guess she step in to some bad lighting".. kanske var det det hon gjort. Badrumslampan kanske hade gått...

Helt rätt beslut att stanna hemma från tok-fabriken. Det är hemskt där när man är "vuxen"...

Postat av: Anonym

Kanske därför johan trivs så bra där ännu, garv... :-)

ja du nått fel msåte det vart hon måste ha stått i becksvart mörker när hon sminkade sig eller så är hon färgblind :-)

2007-10-16 @ 15:16:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback