Mysig kväll!!


En mysig kväll är vad som stått på schemat, bjöd över grannarna på lite vin o sånt. Tyvärr kom vi på detta lite väl sent så ingen middag ingick =).....Kvällen var iaf myspys vi surrade om diiten o datten självklart kom rögle på tal o även barn.. gubben är mäkta sugen på en bebis nu bara för att han vill han en liten grabb jag e la inte alls lika sugen..........

Vi var som vanligt tok veliga undereftermiddagen, bestämde oss tidigt för att vin till middagen skulle det bli, men sen uppdagades det att folk som vi känner skulle ut o hips vips blev vi sugna o kirrrade barnvakt i fall att vi skulle ut.. men men vi hann ändra oss o kände mer för vin o surr med grannar, bra mkt trevligare!!

Har även hunnit med förläsning idag.. med gubben som ine säger så mkt vetigt.. sen har vi även hunnit ha lite gruppträff.Så jag vet iaf en sak jag ska se i helgen Copps (ska använda en snutt av den i seminariet) dan sp grym film ha ha. För övrigt så har rudolf rullat på teven en del, han e allt bra skön han rudolf =)

Finns dock ngt jag saknat lite hoppas jag ine behöver sakna dt så länge till!

Men tack för en mysig kväll!! Krma benny o resten av fam franz.. ps nu vaknade vårt lilla troll



Kommentarer
Postat av: Sanna

Underbart med myskvällar tillsammans med kärleken och vänner! Jag/Vi HOPPAS att vi snart kan få komma iväg på en liten Linköpingsvisit!! Vore så skoj! Sanna, Benny och resten av huliganerna! :-D Då har vi mycket snack, mys och gos att ta igen! Pussa Lilldamen och storgubben från oss! Smack!

Postat av: Anonym

Ja gumman det vore väldans skoj =)
Kram fr oss oxå!!!

2007-10-27 @ 11:48:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback