ord ord ord

Att jag aldrig lär mig, sov supertaskigt i natt, efter gofikat hos A & P, som sagt mumsmums men fan varför drack jag kaffe så sent, vet ju att det straffar sig kan fan inte sova på natten sen! Nåja det är lugnt men nu ska jag baske mig inte dricka kaffe så där sent mera....

Idag hade vi som sagt en rätt tråkig föreläsning så tankarna vandrade iväg åt både ett o flera håll. Hann tänka lite på ordens beydelse. Saker som andra o jag själv säger kan uppfattas så lustigt o konstigt ibland o saker man säger el hör kan få en att fundera lite o tom  känna sig lite nere... Jag är expert på att säga tokiga saker, det jag säger blir  liksom bara helt fel. Oftast ganska oskyldiga saker som bara blir fel så folk garvar lite. O det är då inget jag bryr mig i, bjuder jag liksom på, det hör liksom jensan till att det blir fel när jag pratar =) Men det känns som att orden kan betyda än mer, när man inte helt känner varandra o kanske inte ritktigt kan prata om alla saker o ting. Så i dag har jag tex funderat lite på en mening som nån sa för ett tag sen. " att denna inte bryr sig i en viss sak, att det liksom inte spelar denna ngn roll" . Hmmm visst förstår jag att så är fallet men ,ja jag blev nog ändå lite ledsen faktiskt o på något konstigt sätt önskar jag nog att denna skulle bry sig iaf lite...Men ibland är det liksom svårt att sätta ord på vad man egentligen tycker, tänker och känner för det är ju inte alltid alldelens glasklart... Dock vet jag ju att detta som jag nu funderar på liksom inte är någonting att fundera på, eftersom denna utryckt sin åsikt i det hela. Jag vet ju liksom hur denna tänker o förstår dennas resonemang även om något i mig inte vill att det ska vara så, så är det inget jag kan göra något åt... Alla är vi olika o det får man bara respektera helt enkelt...


Men men prata på o fråga, frågar man inte får man inget veta....även om svaren kanske inte alltid blir de som man önskar...


Prata med varann för guds skull ha ha...
 Här får man noga se att orden, meningarna ska hållas isär, eller?? !! =)


Kommentarer
Postat av: Sanna

Vännen! Läste att du krockat? Jösses, TUR att allt gick fint med dig iaf. Fy! Försåt precis, tar en stund för hjärnan att förstå vad som egentligen hände! Så fin Johan är emot dig. Ni två är perfekta för varnadra, tror tom att ni är skapta för varandra! :-) TINDRA, som vi skrattade och log för oss här i Göteborg." Sötnöt!
Ta hand om dig SnyggBenny!

Postat av: Anonym

Tack så mkt stumpsi!! vad goa ni är, ja gumman ger en många roliga skratt nuförtiden... =)

Är fortfarande nästan lite rörd över hur gullig johan var när detta hänt, känns så himla bra att han reagerade på ett så bra sätt..

Take care mina gobitar! Miss u! Kram benny

2007-10-29 @ 22:21:55
Postat av: Cammi

Vad skönt att inte du blev skadad i alla fall, krävs ju faktiskt inte så hård smäll för att man ska få ont i nacken eller någon annan stans. Tur att ni har en rejäl bil som tål lite smällar, även om ni verkligen inte har tur med bilar! Stefan hade nog faktiskt blivit glad om jag krockat bilen för då får han ju en orsak att köpa en ny :-) Fast just nu letar vi en till bil, börjar vara i behov av det nu när svärfar sålt sin andra bil :-)

Det där du skrev om ord har faktiskt jag o stefan pratat om rätt mycket, för han är väldigt bra på att använda "fel" ord utan att ens fatta det själv..jag har ju lärt mig vad han menar med det han säger men folk som inte känner honom kan ju säkert missuppfatta honom väldigt lätt. Dessutom är han specialist på att använda ord som han knappt vet vad de betyder o blandar i hop dessa ord så han använder dem vi helt fel tillfälle så det han vill säga blir något helt annat...nåja vi får ju skratta åt honom i alla fall :-) Som en gång skulle han använda ordet "omgående" som han typ aldrig säger men sa i stället "angående"...blev ganska fel :-)

Så kul o läsa din blogg, känns som att ni är närmare oss när man har koll på vad ni sysslar med! :-) Måste nog bli bättre på att uppdatera min blogg jag med! :-) Kanske ska köra en uppdatering nu på en gång!

kram

2007-10-30 @ 09:50:05
Postat av: Benny själv :-)

Ja jag tänkte lite så på han vars bil jag demolerade, han blev inte alls upprörd el nått sånt, han blev säkert glad över att få en ny bil ha ha..

Ja du där är nog stefano o jag rätt lika, vi pladdrar på utan att tänka oss för. men det sköna är ju att de flesta vet om att man är sån o tar det lite med en klackspark =)

Ja du tycker verkligen du ska uppdatera, jag är in o kikar då o då efter en uppis men sällan gumman,.. håller helt klart med är rolgit se vad ni oxå sysslar med, känns faktiskt som att man inte är över hundra mil ifrån varandra.. Måste hinna ses en sväng där vid julen! =)

Kramen på dig gumman

2007-10-30 @ 10:55:53
Postat av: Lotta i huset brevid

Hej.. har funderat lite på det här med ord jag också nu sedan jag läste ditt inlägg. Man kan ju vända på det också liksom.. Jag tänker på tolkningsaspekten. Det finns ju de som systematiskt tolkar alltpå "fel" sätt också... Jag menar att vad som är fel att säga ligger i tolkarens öra en aning också..

2007-10-30 @ 22:10:14
URL: http://mittsakalladeliv.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback