Yeeeeesss!

Yes jag klarade tentan fatta vd skönt. Det som var synd var att jag var ett ynka futtigt skitpoäng ifrån vg. För att va ärlig trodde jag bara man kunde ha g, hade jag vetat man kunnat få vg hade jag nog anträngt mig o skrivit ännu mer. Nu blev man liksom less var så långa svar ändå... Nåja G är jag ändå toknöjd med, med tanke på att jag började plugga på tok försent...Så jipppie, hade det vart fredag hade jaag garanterat firat med ett glas vin ha ha..

Kan väl visa er nån liten bild fr helgen men som sagt de flesta är skräp.... så håll till godo...

image330
Ewwe o Anna på väg ut i partynatten..

image331
Klart lilla jag oxå ville va med på en liten bild..


Ser så söta ut så jag hoppas hoppas hoppas..... :-)


På denna bild ska 3 saker iakktagas: 1. var har han handen(ser misstänkt ut på sin flickväns kusins.... AJABAJA!!)?! 2. Ser hon ut att uppsaktta den plötsliga "omfamning" ?! ((ser ganska förskräckt o skruvande ut, tur jag knäppte fort) 3. På bänken en misstänkt farlig dunk, hmm var alltså av sån sprit bålen var gjord... ha ha


Vad var tanken med denna bild, på vem skulle den vara....Eller hmm Jag vet ju vem som står bakom kameran o då förstår jag kanske vem siktet är inställt på ha ha


Grabbarna grus! Schyssta personer,för förutom misstaget med handen på fel ställe, vilket inte upptäcktes förräns genomgång av kameran så var festarrangören Andreas en trevlig prick med väldigt bred östgötska. Som Annna för övrigt lärt mig säga nu, men ruggit svårt säga ha ha Så tack för att vi fick komma!
(har fler bilder på lite olika folk, men dt får räcka så här... ha ha)

Avslutningsvis en bild på gumman när hon skulle o handla på ica mazzi med sin docka:
image337
samt en på bloggerskan själv....



That's it for now, ha det gött kram

Kommentarer
Postat av: Sanna

Åhhh, Ni är ju såå fina! Lill-Damen har ju sprungit iväg Jösses min låda så stor hon är!! :-) Ica Massi... hihi, antar att denna butik är välbesökt från fam Framz?! :-)
Och vännen - GRATTIS till tentan! Fan vad gött!
Du är en pärla!!!
KRAAAAM Sannis

Postat av: Lotta i huset brevid

grattis till tentan! Såg ut som en kul fest det där..

2007-10-03 @ 19:33:59
URL: http://mittsakalladeliv.wordpress.com
Postat av: Susanne

grattis! grymt att klara den sådär!! Snygg är bloggerskan åxå, nu väntar vi på dig på facebook. Ja...jag är fast i träsket :/
kramiz

2007-10-04 @ 09:18:01
Postat av: Cammi

Grattis till tentan gumman, superkul! Du sköter ju skolan riktigt bra du ;-) Själv valde jag att jobba men jobbar bara så där lagom mkt så att vi klarar oss, orkade bara inte börja plugga igen! Men vem vet, snart börjar ju en annan läsperiod ;-)
Vi måste ta o höras snart!!

2007-10-04 @ 09:32:14
Postat av: Annicka

Hej!!
Ok, nu ser jag att du haft väldans roligt i helgen. Får nu hoppas att du är lika sugen som jag för fest på lör.Jag och nina tänkte ta en heldags fest el iaf från kl:15.00, vi tar ett glas vin el två på hockyen. Håller precis på att flytta, så de ska bli sååå skönt att festa till lite. Sen ska jag fira att jag har fått en tjänst här på gyn, jippi.

2007-10-04 @ 15:03:31
Postat av: Jenny

Sanna:JA då börjar själv va lite less på ica massi men gumman trivs där =) JA du om vi inte ses snart hinner hon ju bli rena tonåringen, får fixa ihop det här snart, Antinge kikar ni förbi el så glider vi till götet, börjar ju ha ltie abstinens där ifrån ha ha
Lotta: Tackar tackar, ja du, jag brukar sällan ha trist när det vankas fest, händer snarare att man har för kul ha ha Måste som sagt se till att fixa det där med vinglaset snart, tro det skulle va riktgt trevligt att surra strunt en kväll!
Sussan: Man tackar! Ja du superskönt klara tentan!Ja du verkar vara riktigt hett det där, har inte riktigt hittat dit än men får la leta mig dit snart..
Cammi: Tackar, men var nog mest som i ditt mess, attj ag hade tur med frågorna, tentan var fkaitkst ganska lätt skriven MEN han var hård med poängen. Max poängen på frågorna var 4 men det delade han typ aldrig ut,skulle vara eceptionellt bra svar. Du vet en sån där kuf till lärare ha ha. Så han hade tom sänkt godkäntgränsen, så jag är mer än nöjd att jag grejade o så pass bra oxå!!
Annicka: Jag ska va ärlig:Jag bangar, orkar inte!!
NEEEEEJJJJ trodde du det??
HAr faktikst inte vart så sugen men direkt jag landade på kallax kom suget osm fan, kalrt jag msåte ut o parta med pinglorna här. Men att ni ska börjar redan v 15 på hockeyn kan du bespara mig, jag som ska sitta här på 50-års kalas, nej fy jag komemr nog så fort jag hinner. Laura (elenor) var förrestebn på O vi kunde va hos henne om vi ville på skurholmen, men ni kanske har andra partyplanar, just let me hear!! Jag är på ha ha....

2007-10-04 @ 15:22:02
Postat av: Anonym

Massa stavfel men orkar inte fixa till så ni får köra gissningsleken =)

2007-10-04 @ 15:23:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback