........

Igår var väl ingen ljus dag om man ser till hoockeyresutlatet, shit pommfrites där gick det illa men men nya tag imorrn! Hoppas Frallan e tillbaka då, jag håller tummarna för det!, för som det var igår tyckte jag faktiskt lite synd om alla 3 målisar. För det 1a inte kul stå o släppa in 9 mål, i vanliga fall brukar man liksom bli utbytt efter kanske max 5 mål. OCh om man då anser att den andra målsien inte kan kliva in, varför ska han då vara här just nu, övergår mitt förstånd. Speciellt när man har en superbra målis i frallan. Inte kul för "andra målisen" heller, hur uppmuntarnade ska det kännas för han att se på när en målis släpper in nio mål o man ändå inte får gå in o lira.
Nåja nog hockeyprat, skulle kunna disskutera detta bra mycket längre men ska bespara er o istället hoppas få njuta av vinst imorgon!

Ska iaf ha barnvakt imorgon så man kan kika ordentligt på matchen. Känns så skönt att ha hittat en så bra barnvakt som vi har, är jätteglad för det! Blir nog lite stressig eftermiddag kan jag tänka mig,fast det tykcer jag å andra sidan om.  Först blir det hockey o sen hemma o svida om till partykittet, party vid 19-20tiden. (fast inte helt bestämmt mig ännu, men jooo det blir nog... =) ) Var o kikade på stan en sväng idag, tänkte först köpa nått nytt att ha på mig men kjolen från sist får blir bra, piffar till den med ett rött linne denna gång... Annars har jag hittat en storsizad långt linne i svart med vit/blå/cerice text som jag tar, men tror på kjolen. Måste iaf ner på stan eller ikano imorrn o köpa nya stay ups, de håller ju tyvärr inte så länge ha ha...

Känns skönt min förkylning börjar bli bättre, det är fredag, jag har köpt godis cola, har träffat gobitarna fr åbylund idag, gumman har varit ett charmtroll, fixat barnvakt till hockeyn, pratat med lite goa vänner. Känns just nu som en riktigt mysig helg!

Puss o kram


Kommentarer
Postat av: Lotta i huset brevid

Ja fy... hockeyn gick ju inge vidare. Men det är bara att försöka glömma och gå vidare. Det blir vinst i morron. Jag håller tummarna! Hälsa hockeyliraren!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback