Bättre dag idag..

Idag känns allt bra myckt bättre =) Inte så konstigt med tanke på att pengarna trillat in (fast som vanligt ofantligt mkt räkningar, dessutom denna ovisshet om bilen grrrrr) Idag var föreläsningen bra mycket bättre o skojigare men jag måste erkänna att jag ändå brottas med mina jobbtankar som vanligt.

Har även lyckats med en bedrift, kila på ikano huset, o Nordik utan att inhandla något, Shit pommfrites vad mkt fint det finns på Nordik, känns ännu mer som ett råttbo vår lägenhet nu. Har precis bokat flyget hem för nästa helg, nu klurar jag på vad lilla mamsen ska få i present hmmm svårt det där... (var tvungen boka så jag tyvärr kommer missa första seminariet, usch då får man göra en egen skriftlig uppgift, men kloka jag har iaf hittat de 2 böckerna jag saknade på Luleås bibliotek perfekt, slipper jag köpa! (hoppas bara de kommer in i tid)

Hjärnan känns iaf mellan vaven som ett enda stort virrvarr, alltså virrigare än vanligt, hmmm inte ett enda vettigt ord fick ni ur mig i detta inlägg så nu pyser jag vidare, men ha det gött!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback