cirkus, äntligen väntan över för gumman =)

Helgen har rusat på ganska fort som vanligt. Denna helg jar jag o gummz mest myst o tagit det lugnt. Jag har suttit lite o pluggat o börjar väl komma igång så smått, känns lite skönt, fast tentan börjar komma skrämmande nära..
Idag vankas det cirkus, vilket gumman väntat på hela veckan hon frågar varje dag (ofta varje gång vi går ut genom dörren) om vi ska på cirkus nu, så vi måste baske mig se till att få tickets annars skulle hon bli så ledsen, så det blir nog myspys!

Igår kom vår granne över o ville låna strykjärnet, vilket han självklart fick(var bara tvungen hitta det först..), men usch vad man nästan fick skämmas över vårt råttbo som dessutom var upp o nedvänt. Vill ju fixa om lite men frågan är hur mkt man orkar göra eftersom vi inte kommer bo kvar här nästa sässe även om vi blir kvar i lkpg då köper vi nog ngt eget. Fan grämer oss lite över att vi inte köpte det där huset som var ut på Phils gata, var ganska billigt men väldigt omodernt inne men hade man bara fixat om kök o badrum samt golv o tapeter så hade man fått det i prima skick. Synd vi inte pratade med phil innan om detta för vi hade nog kunnat tjäna oss en rejäl hacka, fan fan, nåja inget att göra åt det nu. Idag kommer gubbz hem, är nog en del väldigt trötta herrar där, gubbz lät inte allra värst, han är nästan lika ivrig som gumman att få gå på cirkus ha ha.

I övrigt så har tanken börjat komma, den som jag trodde låg så långt fram i tiden. Har verklligen inte varit sugen innan (alltså bara inte ännu), men man blir väl lite påverkad av sin omgivning o så som jag får höra hur det producerar syskon där hemma så börjar man ju nästan bli ensam kvar utan  ha ha. Fast det spelar såklart eg ingen roll, men visst ni vet bebisar smittar lite. Tidigare tänkte vi att det faktiskt inte gör nått om gumman hinner bli en 5-6 år, men samtidigt har ju syskon mera skoj med varandra om glappet inte är allt för stort. Det jag faktiskt fasar över o är väldans orolig för den dagen är att mitt lillahjärtebarn, ska bli avens på sitt lilla syskon, var ngn som beskrev sorgen i ögonen på sitt första barn när denne såg sitt syskon, då blev jag helt rörd o lite ledsen, inte ska min lillagumman behöva känna sog ledsen, buhu..Det var även nån som beskrev denna upplevelse som mkt värre o större när barnet hunnit bli så där stort för att då har man hunnit vara ensam så länge med mamsen o papsen. Dessutom så när man lika har fått ett barn redan så kan man liksom få det andra ganska "snart", för jag vill i af inte vara den som har småbarn när jag närmar mig 40 (vilket tack o lov är evigheter dit). Men men nu behöver ni inte börja spekulera för det blir då ingen bebbeverkstad detta år, kanske nångång nästa år, vi får väl se. Det räcker nu med att tanken börjat komma eftersom den varit så långt borta ett bra tag...  Det jag oxå känner är att om man väntar för länge är risken att man blir för "bekväm" med att barn o det kanske alldrig blir nått syskon... Fast å andra sidan har vi ingen brådska, så vi får helt enkelt se, kanske ändå blir först när gumman börjar närma sig fem, vem vet, den som lever får se.. opps mkt fram o tillbaka här, men det är liksom tankarna ännu går =)
Men tankarna har iaf kommit ha ha

Jag tycker nästan tankarna om när/om ett syskon ska planeras är nästan svårare, vid det första var längtan efter bebis så stor, men nu har man redan ett hjärtegryn så nu funderar man mycker mer när är egentligen bäst få syskon ,för gumman skull, för vår skull, hur är det med 2 barn jämfört med ett, hemma fr jobb/plugg igen, redo att bli gravid/ammande igen, mm fast man funderar inte på samma sätt o orar sig över just det här med att få barn. det vet man ju liksom redan hur det är, utan som sagt bra mycket andra funderignar man har.
Så nu ska jag sluta svammla o gå o klä mig  för detta kan diskutteras bra lång stund ha ha
men so long my friends!

Kommentarer
Postat av: Sanna

Hej gumman! Förstår att det måste vara svåra beslut då man funderar i syskon banan. När är det bäst för er och lillan osv. Huvudsaken är att det känns bra för er, sen får vi andra helt enkelt vänta! :-D Som vi en gång pratade om vännen, kanske får vi dra barnvagn ihop en dag! Ni är fantastiska föräldrar till Tindra och kommer så bli för nästa, när det än blir! Det är huvudsaken!! Tänker på er och hoppas på att snart komma på en liten visit! Kram sanna & alexander!

Postat av: Jensan

Tack så mkt värmer i hjärtat att höra vännen!
Ja du gummz det vore nice, då kan vi först trycka lite extra bullar under tiden magen växer, sen kan vi raca bort dem tillsammans med våra dunderåk till barnvagnar =)
Vore jätteroligt om vi kunde stråla ihop här framöver! Kramen

2007-09-11 @ 11:59:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback