Ditten o datten

Idag har jag verkligen inte kommit mig för något, skulle så stort börja kika på gamla tentor men pyttsan har itne ens öppnat böckerna. Är andra saker som upptagit my brain idag.

Funderar bland annat på en sak som jag tidigare aldrig någonsin trott vara möjlig, en ska som jag bestämt sagt nej tack till, men som nu med detta alternativ känns ganska mysigt o praktiskt. ett eget litet projekt helt enkelt, Vi får se, blir det nått så lär det bli ganska snart iaf.. så ni får väl se om det blir... Har iaf pratat med en go vän ang detta, o om det blir så lär du nog få rycka in som expert råd många fler gånger ha ha =)

Har även sökt ett jobb idag, kunde verkligen inte låta bli, är bara sååå less att jag inte sett annonsen tidigare, den kom in redan 1/9 så kan vara litesent kanske redan hittat någon annan- Är iaf ett jobb som skulle passa perfekt o inom ett område jag gärna skulle arbeta inom. Är på ett ställe som heter Karolina kliniken, ett privat ställe som arbetar inom gynekologi och bland annat gör IVF- behandlingar. Alltså ett jobb jag gärna skulle vilja ha, arbetar gärna inom gynekologi, tyckte det var "jätteskoj" (känns eg som fel ordval, kanske mera intressant) att göra min praktik på gyn avdelningen. Dessutom var det 60-80% o dagtid, passar som handen i handsken, men säkert för sent söka... 

Vädret är superfint idag skönt, kanske gummz får vara ute o leka en sväng efter dagga, vi har iaf gått o hämtat henne varje dag denna veckan, så mysigt promma hem sen. Hon var väldans glad o förväntansfull när vi sa att Cicci skulle komma med o hämta henne idag, så det ska bli skoj se hur hon reagerar, fast kanske hon blir lite blyg först, eftersom de var så länge sen de sågs..





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback